Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Απόψε,μιλάει ο Βασιλάκος. Συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή για εξοπλισμούς.


Μετά από 25 ώρες κατάθεσης στον εισαγγελέα,μία παρουσία ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής,μία συνέντευξη στη Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και μία στο ΣΚΑΙ,ο πρώην Γενικός Γραμματέας Εξοπλισμών Βαγγέλης Βασιλάκος εμφανίζεται απόψε και στη τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά στο τηλεοπτικό ΣΚΑΙ.Η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει ένας ...πανικός σε διάφουρους "κύκλους". Όλοι είχαν πιστέψει ότι η ιστορία με τις καταγγελίες Βασιλάκου έκλεισε οριστικά στη Βουλή. Ο πρώην ΓΔΕ φρόντισε να τους διαψεύσει και να τους βάλει πάλι να κάθονται σ΄ αναμμένα κάρβουνα!

Προκαλεί εντύπωση η συχνή έκθεσή του στα ΜΜΕ. Ο Β.Βασιλάκος όσο ήταν ΓΔΕ,απέφευγε τα πολλά ,πολλά με τους δγμοσιογράφους. Από την ημέρα που αποχώρησε, άλλαξε τακτική. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό,αρκεί κάποια στιγμή να πει κάτι παραπάνω απ΄ όσα μέχρι στιγμής έχει πει δημοσίως τουλάχιστον.


Κι εμείς δεν θα του ζητήσουμε ονόματα και διευθύνσεις να τα πει έτσι δημόσια και να τον "τρέχουν" στα δικαστήρια. Αλλά ας επι τουλάχιστον:

*Έχει δώσει ονόματα στις καταθέσεις του στον εισαγγελέα;
*Έχει υποδείξει κάποιες συγκεκριμένες συμβάσεις που θα πρέπει οπωσδήποτε να ελεγχθούν;
*Έχει συμβάλει καθόλου με πληροφορίες και στοιχεία στην έρευνα που φημολογείται ότι κάνει το ΣΔΟΕ,έχοντας θέσει στο στόχαστρό του,τουλάχιστον άλλους δύο πρώην υπουργούς Άμυνας;

Ας δώσει απαντήσεις μ΄ ένα ναι ή μ΄ ένα όχι χωρίς ονόματα. Διαφορετικά ποιος ο λόγος για τη νέα εμφάνισή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: