Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΒΑΝΙΑ. ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΕΡΙΣΑ;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Αιματηρές διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος ΜΠΕΡΙΣΑ στα ΤΙΡΑΝΑ με 4 ή 6 νεκρούς (κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες) στην κεντρική πλατεία της Αλβανικής πρωτεύουσας και με το αντιπολιτευόμενο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Δημάρχου ΤΙΡΑΝΩΝ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ να ζητάει άμεσα εκλογές και ένα τέλος στο καθεστώς ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΟΜΟΥ που έχει επιβάλει ο καρδιολόγος του άθλιου δικτάτορα ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ, ο πρωθυπουργός ΣΑΛΙ ΜΠΕΡΙΣΑ. 

Ο τελευταίος σήμερα δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει να εφαρμοστεί στην ΑΛΒΑΝΙΑ το μοντέλο της ΤΥΝΗΣΙΑΣ που έστειλε τον ΜΠΕΝΑΛΙ και το καθεστώς του στην ιστορία. ΟΜΩΣ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΜΠΕΡΙΣΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΈΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ. ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΝΤΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ και ΚΟΣΟΒΟΥ. Υπάρχουν 147 WIKILEAKS για την περίπτωση του. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Αυτός και ο έτερος δεινόσαυρος και πρωην κομμουνιστής της Αλβανικής πολιτικής ζωής ΦΑΤΟΣ ΝΑΝΟ είναι οι δυο υπεύθυνοι για την κατάντια της ΑΛΒΑΝΙΑΣ. 

Δεν είπα ότι ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ, ο ανιψιός του ΣΟΦΟΚΛΗ ΡΑΜΑ θα τα τακτοποιήσει όλα με τον Ελληνισμό της ΑΛΒΑΝΙΑΣ. Και στην ιστορική περιοχή της ΧΙΜΑΡΑΣ κάνει λόγο για δίγλωσσους. 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ στο ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ(ένα θέμα που πρέπει να ψάξουν κάποιοι είναι τι έγιναν πολλά πακέτα επί εποχής 1996-2004 που τα χειρίζονταν δικοί μας σοσιαλιστάδες με το ΝΑΝΟ και τους παρακατιανούς του…/ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.

Όπως και το έγινε με τα πακέτα της περιόδου 1990-1996 που οι ΗΠΑ μας έδιναν για να συνδράμουμε στον εκδημοκρατισμό του απαράδεκτου καθεστώτος ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ και κάποιοι επιτήδειοι εδώ τα έτρωγαν… με τους ΣΕΡΒΟΥΣ των ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ-ΜΙΛΟΥΝΤΙΝΟΒΙΤΣ-ΚΑΡΑΖΙΥΣ και λιπών εγκληματιών πολέμου από την άλλη πλευρά.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ WIKILEAKS και τι έγραφαν και για ποιους οι πρωην Αμερικανοί πρέσβεις ΜΠΕΡΝΣ-ΜΙΛΕΡ.(και για τους μεν και για τους δε…ΥΠΟΜΟΝΗ).

Οι Αμερικανοί ευνοούν τώρα την ΑΛΛΑΓΗ στην ΑΛΒΑΝΙΑ. Δεν αποκλείω να χυθεί δυστυχώς και άλλο αίμα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕXPRESS ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Αλλά μια νεότερη γενιά έρχεται στην εξουσία… ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ασφαλώς και είναι άτομα που έχουν σπουδάσει στην ΔΥΣΗ. Στην ΑΛΒΑΝΙΑ και στο ΚΟΣΟΒΟ δεν μπορεί η ΕΥΡΩΠΗ να μείνει με ΜΠΕΡΙΣΑ-ΘΑΤΣΙ. Η χώρα μας καλείται να παρακολουθεί πολυδιάστατα τις εξελίξεις και οι πηγές πληροφοριών να ενεργοποιηθούν σε πολλούς τομείς…

Πληροφορίες μου από Δυτικές στρατιωτικές πηγές στα Τίρανα φέρουν τον ΜΠΕΡΙΣΑ να έχει χθες και σήμερα επαφές ειδικά με τον Υπουργό Άμυνας ΑΡΜΠΕΝ ΙΜΑΜΙ , ο οποίος είναι σκληροπυρηνικός και διαθέτει επιρροή σε στρατιωτικές μονάδες με «Κοσοβαρική απόχρωση», καθώς και σε ορισμένους διοικούντες στρατιωτικούς σχηματισμούς οι οποίοι έχουν αποκτήσει «εμπειρίες» από την συμμετοχή της χώρας σε πολυεθνικές αποστολές σε ΙΡΑΚ-ΒΟΣΝΙΑ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. 

Η αντιπολίτευση προχώρησε στις χθεσινές αιματηρές διαδηλώσεις, μετά την παρουσίαση σε τηλεοπτικό σταθμό βίντεο στο οποίο φέρεται ο αναπληρωτής πρωθυπουργός ΙΛΙΡ ΜΕΤΑ και ο πρωην υπουργός οικονομικών ΝΤΡΙΤΑΝ ΠΡΙΦΤΙ να συζητούν για παράνομες μεθοδεύσεις και μαύρο χρήμα αναφορικά με κάποιο υδροηλεκτρικό έργο. (στο οποίο εμπλέκονται και ιδιωτικά συμφέροντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: