Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Εγγραφα-σοκ: «Οι δυτικοί στην δεκαετία του '90 είχαν ετοιμάσει τον διαμελισμό της Ρωσίας σε τρία κράτη»! (βίντεο)

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, σχεδίαζε για τη Ρωσία να τη χωρίσει σε τρία μικρότερα κράτη, σύμφωνα με έγγραφα που φυλάσσονται στο αρχείο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας και τα οποία είχε υποκλέψει πριν 20 χρόνια περίπου Ρώσος βετεράνος πράκτορας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Σεργκέι Μπρίλεβ, «Ειδήσεις το Σάββατο»/ «Вести в субботу», του καναλιού "Ρωσία 1".


Στην εκπομπή παρουσιάσθηκε  αφιέρωμα σχετικά με την 95η επέτειο της διαχείρισης «C» του τομέα των Μυστικών Υπηρεσιών  Εξωτερικού της Ρωσίας («Службы внешней разведки России»). 

Ο πράκτορας έδειξε τα άκρως απόρρητα έγγραφα του ΝΑΤΟ τα οποία απέκτησε κατά τη δράση του. 
Ο Ρώσος πράκτορας μίλησε με τον δημοσιογράφο, χωρίς να φανεί το πρόσωπό του και η φωνή του είναι τεχνικά αλλοιωμένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, το ΝΑΤΟ μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης και την δημιουργία 12 κρατών από τα κομμάτια της, είχε σκοπό να δημιουργήσει τη «Βόρεια Δημοκρατία του Βόλγα» στη Ρωσία,  στη συνέχεια τη «Δημοκρατία του Μέσου Βόλγα» και κατόπιν το «Πριγκιπάτο της Μόσχας». 

Tελείως συμπτωματικά, αυτό ήταν και το σχέδιο του Χίτλερ στον Β'ΠΠ: Να διαιρέσει την Ρωσία σε διάφορες χώρες... 

Η έναρξη της διάλυσης της Ρωσίας θα ξεκινούσε μετά την ήττα της στην Τσετσενία.

Οταν η ρωσική πολιτική ηγεσία επί Γέλτσιν, έλαβε γνώση των εγγράφων, αμέσως συγκλήθηκε το εθνικό συμβούλιο ασφάλειας και ασκήθηκαν πιέσεις στον Μ.Γιέλτιν να παραιτηθεί και να αναλάβει ο Β.Πούτιν

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι εκτός από τα στοιχεία αυτά, ο βετεράνος Ρώσος πράκτορας παρουσίασε και πολλά άλλα δεδομένα από τα αρχεία της υπηρεσίας στη συνέντευξή του με τον Παβέλ Αντρέεβιτς στην εκπομπή του Σαββάτου.

Ιδού και το βίντεο (στο τελευταίο μέρος της εκπομπής):

 
 
Pronews
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: