Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Κανένα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ δεν έπαιξε αυτή την Είδηση… «Καημένοι πρόσφυγες» ΒΙΑΣΑΝ Ελληνίδα εθελόντρια δομής φιλοξενίας, με την απειλή να της ΚΟΨΟΥΝ τον …λαιμό !!!

«Καημένοι πρόσφυγες» ΒΙΑΣΑΝ Ελληνίδα εθελόντρια δομής φιλοξενίας, με την απειλή να της ΚΟΨΟΥΝ τον …λαιμό με σπασμένο μπουκάλι!!!!

Α Ν Ο Χ Υ Ρ Ω Τ Η ΧΩΡΑ!
«ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ»!


ΟΠΟΙΟΣ …»ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ» ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ!


ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΑΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΡΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ…
Σε ‘θρίλερ’ εξελίσσεται η υπόθεση του βιασμού της Ελληνίδας εθελόντριας δομής «φιλοξενίας προσφύγων» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά από φοιτητικό πάρτι από τρεις Σύρους πρόσφυγες, καθώς οι τελευταίοι εκτός απο βιαστές ήταν και έμποροι ναρκωτικών!!!…




Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι τρεις Σύροι πρόσφυγες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε διαμέρισμα, όπου έμεναν στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, αφού αναγνωρίστηκαν μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που άφησαν σε σπασμένο μπουκάλι.

Και σαν να μην έφτανε η υπόθεση του βιασμού της Ελληνίδας μέσα στο διαμέρισμά τους οι άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών την οποία κατείχαν οι τρεις Σύροι!

Ακόμη βρέθηκαν πολλά κινητά τηλέφωνα και μια ελληνική ταυτότητα ως προϊόντα κλοπής και έτσι προκύπτει το συμπέρασμα για τις Αρχές, πως ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ κ α ι ρ ό τον χώρο του ΑΠΘ, ε κ μ ε τ α λ λ ε υ ό μ ε ν ο ι το ΑΣΥΛΟ όπως και πολλοί άλλοι αλλοδαποί….

Ο βιασμός της 23χρονης Ελληνίδας που ήταν εθελόντρια σε «δομή φιλοξενίας» φροντίζοντας Σύρους πρόσφυγες, έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στο προαύλιο του Πανεπιστημίου στις 6 το πρωΐ, όταν η ίδια και ο 20χρονος φίλος της έφευγαν από πάρτι στο ΑΠΘ.

Οι τρεις Σύροι (μεταξύ αυτών και ο συνήθης “ανήλικος” των 17 ετών) πλησίασαν το ζευγάρι και αφού το απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι, στην συνέχεια λήστεψαν τον συνοδό της κοπέλλας ενώ για την ίδια την κοπέλα επεφύλασσαν χειρότερη μοίρα.

Οι τρεις τους υποχρέωσαν την κοπέλα σε ασελγείς πράξεις (πρακτικά την βίασαν) ενώ στο τέλος λήστεψαν και την ίδια.

Η κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των αλλοδαπών, που δεν δίστασαν να προβούν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Η νεαρή, όπως είναι φυσικό βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτό που της συνέβη.

«Είναι πολύ φοβισμένη και δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν για όσα συνέβησαν. Αισθάνεται ντροπιασμένη και βιασμένη, γιατί μπορεί οι δράστες να μην κατάφεραν να εισχωρήσουν στα γεννητικά της όργανα, αλλά το γεγονός πως την εξανάγκασαν σε πεολειχία είναι βιασμός» εξηγεί άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Τώρα αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ληστείας, του βιασμού, της σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.
Σε ότι αφορά τις εθνικότητες, οι τρεις τους άλλες φορές παρουσιάζονται ως Σύροι, άλλες ως Αλγερινοί.

Ο «ανήλικος» 17χρονος Σύρος είχε πρόσφατα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη από «δομή» της Χίου, ένα νησί από το οποίο είχαν περάσει οι περισσότεροι εκ των συλληφθέντων ως πρόσφυγες.

Η 23χρονη κοπέλα έχει αναγνωρίσει στα πρόσωπα των ανδρών που είναι τώρα στην Εισαγγελέα, τους ανθρώπους που της επιτέθηκαν.

Εκτός από τους τρεις προαναφερόμενους, συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, καθώς, από κοινού με τους τρεις πρώτους, κατείχαν περί τα 2 κιλά χασίς, ποσότητα που εντοπίστηκε σε σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος.


[Πηγή: ‘apocalypsejohn.com’]
(ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ, Ή ΓΑΛΛΟ, Ή ΓΕΡΜΑΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ & ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΑ, ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ!
ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ!
ΕΠΕΙΔΗ «ΕΚΕΙ», ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΦΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ!
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ Τ Η Ρ Ο Υ Ν Τ Α Ι !!!)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: