Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

“Κεραυνοί” του Στρατηγού Γράψα για τη Γερμανία αλλά και τις ελληνικές κυβερνήσεις

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Γράψας “έσπασε” τη σιωπή του και είπε αλήθειες που έχουν να κάνουν με τους Γερμανούς αλλά και τις τραγικές παραλείψεις των ελληνικών κυβερνήσεων.
Σε ομιλία του σε εκδήλωση τιμής στην μαρτυρική Υπάτη που παρακολούθησε το ***kranos.blogspot.gr ο Στρατηγός Γράψας  δεν “μάσησε” τα λόγια του αναφερόμενος στη Γερμανία:
 
 
“Η Γερμανία αποτελεί συνέχεια του ναζιστικού κράτους, τα εγκλήματα του οποίου δεν παραγράφονται και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνά όσο και αν το θέλει…
Τα θύματα της θηριωδίας των ναζί απαιτούν δικαίωση και μέχρι να έρθει, η Γερμανία θα είναι υπόλογη» είπε ο κύριος Γράψας.
 
 
«Υπόλογες είναι όμως και οι ελληνικές κυβερνήσεις που δεν έχουν κάνει τίποτα επισήμως για την διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου» συνέχισε.
 
 
Αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της κυρίας Μέρκελ ενώ σε ότι αφορά την Ελλάδα είπε πως μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο όταν θα είμαστε εθνικά ενωμένοι.
«Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν καλά οι πολιτικοί, μήπως τελικά τους ξεπεράσει ο λαός» επεσήμανε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
 
Το βίντεο από την ομιλία Γράψα:
 
 
 

 


Στρατηγός Γράψας: Μήπως τελικά ο λαός… από LAMIASTARGR
το ***kranos.blogspot.gr

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: