Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το εθνικό συμφέρον

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ψήφισε ανθελληνική ολλανδική πρόταση για τους μετανάστες στη λογική… «λιάζονται στις πλατείες»


Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το εθνικό συμφέρον. Αυτό απέδειξε η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και πρώην υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία τάχθηκε υπέρ μίας ανθελληνικής ολλανδικής παρέμβασης για το θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος. Μαζί της και ένας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Ψυχογιός.


Η συμπεριφορά αυτή καταδεικνύει πώς η κυβέρνηση βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.


Η κ. Χριστοδουλοπούλου τις θέσεις της κυβέρνησης εξέφραζε με την άποψη της.

Η Ελλάδα «πνίγεται» από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών» και οι πολίτες ασφυκτιούν μετρώντας μεγάλες οικονομικές ζημιές από τον τουρισμό ειδικά στα ελληνικά νησιά, αλλά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θέλουν και άλλους μετανάστες στη χώρα μας.


Αν όντως τους θέλουν ας τους πάρουν στα σπίτια τους. Δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.
Ας πιέσουν οι Ολλανδοί και οι Βορειοευρωπαίοι τις χώρες τους να πάρουν μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών και ας σταματήσουν την κριτική στην Ελλάδα που ανέχεται και τους μετανάστες.


 
 
 
 
 
Αντ’ αυτού όμως η κ. Χριστοδουλοπούλου βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τα αισθήματα της κατά το «λιάζονται στις πλατείες» για τους μετανάστες στρεφόμενη μάλιστα όχι μόνο κατά της Ελλάδας, αλλά και κατά της κυβέρνησης της, αφού η παρέμβαση ήταν κυρίως για την διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος.


Συγκεκριμένα, η Τασία Χριστοδουλοπούλου δε δίστασε να στραφεί εναντίον της κυβέρνησης της και κατ’επέκταση της χώρα της, υποστηρίζοντας ανοιχτά την ανθελληνική παρέμβαση της ολλανδικής πλευράς στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα  Ανθρώπινα δικαιώματα.


Σημειώνεται μάλιστα πώς η κ. Χριστοδουλοπούλου είναι πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και αυτό αυτομάτως δίδει άλλες διαστάσεις στο θέμα. 


Ο Ολλανδός εκπρόσωπος στο Συμβούλιο επιχείρησε να πλήξει τα εθνικά συμφέροντα, ζητώντας διακαώς να προστεθεί μια παράγραφος στο αρχικό κείμενο που κατακεραύνωνε την Ελλάδα για το τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος.

 
Το οξύμωρο είναι ότι με αυτή την άποψη δεν τάχθηκαν, όπως αναμενόταν οι Βορειοευρωπαίοι, αλλά, αντίθετα, βρήκε πρόθυμους υποστηρικτές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τ. Χριστοδουλοπούλου και Γ. Ψυχογιό.






Αντίθετος ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος παρουσίασε την έκθεση του για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών στη Μεσόγειο με θετικά σχόλια για την Ελλάδα.

 
Τι και αν ο Βαρβιτσιώτης έμεινε μόνος να στηρίζει το κύρος και τις προσπάθειες της χώρας; 


Φαίνεται πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ήδη πάρει την απόφαση τους… Είναι απλά επικίνδυνοι για τη χώρα.








πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: