Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

"ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" - ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ DNA ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ"

του Κωστή Αλεξίου

   Η Ιστορία είναι γίγαντας και κανένας νάνος δεν μπορεί να της επιβληθεί και να την παραποιήσει, όσα χρόνια ή αιώνες και εάν περάσουν, όση βία και τρομοκρατία και εάν χρησιμοποιήσει!
 
 
   Οι Μογγολικής καταγωγής Τούρκοι, που μεγάλωσαν σαν αγέλη και αυξήθηκαν κλέβοντας ξένα παιδιά και γυναίκες και περιουσίες, δεν μπορούσαν να έχουν σχέση ούτε με την Μικρασία και την Πόλη, ούτε με την Θράκη, ούτε πολύ περισσότερο με την Κύπρο, στην οποία εισέβαλαν άνανδρα και υπό την στρατιωτική και πολιτική κάλυψη ΗΠΑ και Αγγλίας το 1974, χάνοντας τον μισό στρατό και μέσα εισβολής τους...
 
 
  "Η Κύπρος είναι ελληνική" διαδήλωναν όλες τις περασμένες δεκαετίες στην Ελλάδα, ιδίως στα χρόνια του μεγάλου Παπάγου, ο οποίος, εάν τον άφηναν οι Άγγλοι, θα είχε πετύχει την Ένωση και μάλιστα αναίμακτα. Αλλά οι Άγγλοι δεν ήθελαν μια ελληνική ναυτική αυτοκρατορία στα πόδια τους, που να ελέγχει μάλιστα την πετρελαιοφόρο Μέση Ανατολή...
 
 
   Ναι, τότε οι νέοι με τα μακριά μαλλιά, τις φαβορίτες, τα φαρδιά πουκάμισα και παντελόνια και τα κορίτσια με τα μίνι της εποχής, έβγαιναν στους δρόμους να φωνάξουν για την Κύπρο μας! Ζητώντας την Ένωση με την Ελλάδα! Υπήρχε μια Νεολαία με φιλοπατρία, αξιοπρέπεια και αρχοντιά...
 
 
   Όμως η Αγγλία εμπόδισε την Ένωση με νύχια και με δόντια, με πρωταγωνιστή τον Άντονυ Ήντεν, τον δεύτερο "Μέτερνιχ" του Ελληνισμού και τρίτο τον Χένρυ Κίσσινγκερ. (Τώρα βρισκόμαστε στον τέταρτο, που ακούει στο όνομα "Βόλφανγκ Σόιμπλε")
 
 
   Ο Άντονυ Ήντεν, ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών του Τσόρτσιλ και αργότερα ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας. 
 
 
Και ενώ γνώριζε από πρώτο χέρι τις θυσίες των Ελλήνων στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, θυσίες που έσωσαν και την ίδια την Αγγλία, εν τούτοις εξελίχθηκε σε μισέλληνα υψίστου βαθμού, παλεύοντας με όλες του τις δυνάμεις να αποτρέψει την Ένωση Κύπρου και Ελλάδας, βάζοντας την Τουρκία στον χορό, ενώ εκείνη δεν είχε καμία σχέση και καμία απαίτηση στην Κύπρο! 
 
Ο Άντονυ Ήντεν έστρεψε γεωπολιτικά την Τουρκία στην Κύπρο! Αυτός είναι η αιτία όλων των συμφορών του Ελληνισμού τα τελευταία 50 χρόνια,μαζί με τον μετέπειτα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσινγκερ. Είναι μια αλήθεια που είναι παντελώς άγνωστη στους νεοτέρους, με αποτέλεσμα την εσφαλμένη πολλές φορές ερμηνεία της ιστορίας και του σκοτεινού ρόλου των ξένων δυνάμεων.
 
 
ΤΟ DNA ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:
ΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
   Η ανίκητη όμως Ιστορία, φυλάει πάντα τις εκπλήξεις για το τέλος. Καθώς τώρα, στις ώρες των ατέλειωτων διαβουλεύσεων για την πολιτική και οικονομική παράδοση του νησιού στην Τουρκία, μέσω της νομιμοποίησης του Ψευδοκράτους και της εφιαλτικής "Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας", έρχεται μια νέα, τεκμηριωμένη επιστημονική, γενετική μελέτη, να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν και δεν υπήρξαν ποτέ, ούτε Τούρκοι, ούτε "Τουρκοκύπριοι", πάνω στην ελληνική και μαρτυρική μεγαλόνησο!
 
 
  "Ελληνοκύπριοι και οι λεγόμενοι "Τουρκοκύπριοι" προέρχονται από την ίδια γενετική δεξαμενή, η οποία άρχισε να διαφοροποιείται μόνο τους τελευταίους αιώνες, δηλαδή από την οθωμανική κατάκτηση της Κύπρου και μετά" σύμφωνα με μια νέα πληθυσμιακή γενετική μελέτη που διενεργήθηκε υπό το Τμήμα Καρδιαγγειακής Γενετικής και το Εργαστήριο Δικανικής Γενετικής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ), όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πολίτης" της Κύπρου, 22-6-2017.
 
 
  Η μελέτη -η οποία δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2017 στο επιστημονικό περιοδικό «PlosOne» (και είναι διαθέσιμη εδώ)- διενεργήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια από πολυμελή και πολυεθνική ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων με επικεφαλής τον καθηγητή Μάριο Καριόλου του ΙΝΓΚ και τους ιδιαίτερα στενούς του συνεργάτες δρα Αλέξανδρο Ηρακλείδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και δρα Ήβη Πασιαρδή του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου που έχουν συνεισφέρει ισότιμα.
 
 
  Η ερευνητική ομάδα ανέλυσε τα τελευταία δύο χρόνια δείγματα DNA που έλαβε από 344 Ελληνοκύπριους άνδρες, με γεωγραφική κατανομή από όλη την επικράτεια της Κύπρου που δεν είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους και τα συνέκρινε με τα δείγματα 380 "Τουρκοκυπρίων "ανδρών  (όχι έποικοι) που επίσης δεν είχαν οποιαδήποτε συγγενική σχέση μεταξύ τους, το DNA των οποίων είχε αναλύσει και δημοσιεύσει το 2017 ο "Τουρκοκύπριος" γενετιστής Cemal Gurkan.
 
 
  Το επιστημονικό συμπέρασμα της πληθυσμιακής γενετικής μελέτης είναι ότι η πατρική καταγωγή Ελληνοκυπρίων και "Τουρκοκυπρίων" προέρχεται κυρίως από την ίδια γενετική δεξαμενή, σε βαθμό τέτοιο ώστε να θεωρείται περίπου πως πρόκειται για τον ίδιο πληθυσμό!
 
 
  Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν υπάρχουν "Τουρκοκύπριοι"! Δεν υπήρξαν ποτέ τουρκική πληθυσμοί στο νησί! Υπήρξαν μόνοι Τούρκοι κατακτητές, που οδήγησαν με τη βία τμήματα του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού σε εξισλαμισμό!
 
 
   Έτσι εξηγούνται:
 
   
1. Η απέχθεια των λεγόμενων "Τουρκοκυπρίων" για τους καθαυτό Τούρκους, στρατεύματα κατοχής και εποίκους (κουβαλητούς)
 
2. Τα φιλικά αισθήματα πολλών "Τουρκοκυπρίων" προς τη διοίκηση και τους κατοίκους του ελεύθερου ελληνικού κομματιού (π.χ. εφημερίδα Αφρίκα), προς τη νόμιμη δηλαδή Κυβέρνηση της Κύπρου.
 
   
3. Τα χαρακτηριστικά πάρα πολλών "Τουρκοκυπρίων" τα οποία δεν διαφέρουν από τα ελληνικά του νησιού.
 
 
4. Η κρυφή ευσέβεια μερικών "Τουρκοκυπρίων" στις ερειπωμένες Εκκλησίες μας στα Κατεχόμενα.
 
   Η έρευνα αυτή είναι άλλη μια μεγάλη δικαίωση όσων υποστήριζαν τόσα χρόνια πως δεν υπάρχουν "Τουρκοκύπριοι", αλλά βίαια εξισλαμισμένοι Κύπριοι, οι οποίοι πριν την ανάμιξη του Άντονυ Ήντεν, ζούσαν ειρηνικά και φιλικά στο πανάρχαιο ελληνικό νησί μας!
 
ΘΡΑΚΗ
   Το ίδιο συμβαίνει και με τους μουσουλμάνους της Θράκης, όπου επίσης δεν υπάρχουν Τούρκοι, αλλά πρόκειται για εξισλαμισμένους και συνεχώς έως τώρα εκβιαζομένους και τρομοκρατημένους από την Άγκυρα Έλληνες!
 
ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ - ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΕΒΙΤΕΣ
   Οι Τούρκοι ήταν πολύ λίγοι πάντα για να δημιουργήσουν τέτοια πληθυσμιακή εξάπλωση.  Το σπαθί και οι θηριωδίες τους όμως ήταν πολύ μεγάλες, έτσι που οι πληθυσμοί να δηλώνουν "Τούρκοι" για να αποφύγουν βία και ατίμωση. 
 
  Δύο πρόσθετες αποδείξεις είναι το Παιδομάζωμα, το οποίο εφάρμοζαν προκειμένου να έχουν αξιόμαχο σουλτανικό σώμα (Γενίτσαροι) και η σημερινή ύπαρξη 20 εκατομμυρίων Κούρδων και άλλων 12 - 20 εκατομμυρίων μονογαμικών και φιλοπρόοδων Αλεβιτών μέσα στην ίδια την Τουρκία, που δεν αφομοιώθηκαν...
 
ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑΣ
   Έτσι εξηγείται και το πώς θα βρει εφαρμογή η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, πουτο 1/3 των Τούρκων θα βαπτιστείχριστιανικά! Αλλά το 1/3 των Τούρκων σήμερα είναι 25 σχεδόν εκατομμύρια άνθρωποι... Και αυτοί δεν είναι παρά απόγονοι εξισλαμισμένων Ελλήνων... 
μας βεβαιώνει πως "
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ...

 Και μάλιστα ένας από αυτούς τους εξισλαμισμένους Έλληνες, είναι ο αναμορφωτής της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν Μπακάτογλου, από την Ποταμιά Ριζούντας της Ελληνικής Αυτοκρατορίας του Πόντου (δείτε εδώ)... Και όποιος δεν το πιστεύει, εδώ είναι το τεστ DNA...
 
   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

  Υ.Γ. Άρα δεν υπάρχει καμία ανάγκη δημιουργίας "διζωνικής ομοσπονδίας" και νέου Σχεδίου Ανάν, παρά μόνο η ανάγκη άμεσης απομάκρυνσης των τουρκικών στρατευμάτων και η αποζημίωση βορρά και νότου για την πολύχρονη Τουρκική Κατοχή

Δεν υπάρχουν σχόλια: