Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Θρίλερ με Τούρκο αξιωματικό στον Τύρναβο! Βρέθηκε ημιθανής μέσα στο Στρατηγείο - Τι συνέβη με τον Τούρκο αξιωματικό που βρέθηκε λιπόθυμος στον Τύρναβο

Θρίλερ από χθες το βράδυ στο στρατηγείο της SEEBRIG (Πολυεθνικής Ειρηνευτικής Δύναμης  Νοτιοανατολικής Ευρώπης), με Τούρκο Ταγματάρχη που βρέθηκε ημιθανής από Έλληνα συνάδελφό του.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.


Ο Τούρκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα κάποιοι άρχισαν να κάνουν λόγο για “παθολογικά αίτια”.
Το SEEBRIG  στον Τύρναβο της Λάρισας είχε θεωρηθεί από το καθεστώς Ερντογάν ως “φωλιά γκιουλενιστών” και είχαν γίνει εκκαθαριστικές επιχειρήσεις μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Τούρκος διοικητής, ταξίαρχος Νουμάν Γεντιγιλντίζ μερικές μέρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 27 Ιουλίου απομακρύνθηκε ξαφνικά, έναν χρόνο πριν λήξει η διετής θητεία του, ως γκιουλενιστής.

Δεν έσπευσε όμως να επιστρέψει στην Τουρκία όπως του ζητήθηκε και “εξαφανίστηκε”

Αλλά και ο προηγούμενος διοικητής, από το 2013 ως το 2015, ταξίαρχος Χακάν Εσέρ, συνελήφθη στην Τουρκία αμέσως μετά τις 15 Ιουλίου ως ένα από τα ηγετικά στελέχη του στρατού που οργάνωσαν την απόπειρα πραξικοπήματος.
Ο τελευταίος, μετά την Ελλάδα και την επιστροφή του στην Τουρκία τον Αύγουστο του 2015, είχε τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή αρχηγού γενικού επιτελείου της στρατιάς του Αιγαίου.
Τι συνέβη με τον Τούρκο αξιωματικό που βρέθηκε λιπόθυμος στον Τύρναβο
Η υπόθεση με τον Τούρκο αξιωματικό που βρέθηκε από Έλληνα συνάδελφό του αναίσθητος,μέσα στο χώρο του στρατηγείου της SEEBRIG στον Τύρναβο προκάλεσε αναστάτωση και σενάρια.
Τα οποία πάντα ευδοκιμούν όταν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν προκύψει πρόκειται για Τούρκο Αντισυνταγματάρχη, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας.
Σ’  αυτό αποδίδεται η λιποθυμία του χθες μέσα στις εγκαταστάσεις του στρατηγείου στον Τύρναβο.
Στάθηκε μάλλον τυχερός που εντοπίστηκε σχετικά γρήγορα από Έλληνα συνάδελφό του.

Η μεταφορά του στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και η διαρροή της πληροφορίας ήταν λογικό να προκαλέσουν συνδέσεις με άλλα γεγονότα που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στον Τύρναβο,με πρωταγωνιστές Τούρκους στρατιωτικούς.
Οι διώξεις που έχουν υποστεί ως γκιουλενιστές αρκετοί Τούρκοι στρατιωτικοί είναι γνωστές.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: