Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Προκαλεί το εθνικιστικό κόμμα της Τουρκίας: «Η Αγία Σοφία είναι Τζαμί»

“Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος να το ακούσει: Η Αγία Σοφία είναι Τζαμί», δήλωσε ο πρόεδρος του εθνικιστικού Κόμματος Μεγάλη Ενότητα (BBP), Μουσταφά Ντεστιτζί.


‘’Η Ελλάδα και όλος ο κόσμος να το ακούσει καλά: Η Αγία Σοφία είναι Τζαμί και πρώτα ο Αλλάχ, σύντομα θα ανοίξει ξανά ως χώρος λατρείας και η μουσουλμανική προσευχή θα ακούγεται συνεχώς» λέει ο Ντεστιτζί όπως αναφέρει το mignatiou.com.

Επίσης είπε ότι η Ελλάδα θα δώσει λογαριασμό για το αίμα που χύθηκε στις τουρκικές πατρίδες που χάθηκαν, πρώτα με την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης και έπειτα της Δυτικής Θράκης αλλά και για τζαμιά που έχει κάψει.
  
Aξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωση του δήλωσε: ‘’Καλούμε την Ελλάδα να γίνει μια μοντέρνα και δημοκρατική χώρα και να σέβεται όλες τις θρησκείες’’ σε απάντηση της χθεσινής ανακοίνωση του ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών που χαρακτήρισε απαράδεκτη πρόκληση την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία
πηγη
GNP

Αν και εμείς οι Έλληνες θέλαμε να ανταποδώσουμε στους τούρκους τους μιναρέδες της αιώνιας Ισλαμικής σκλαβιάς που περιτριγυρίζουν την Αγία Σοφιά , θα έπρεπε σε  όσα τζαμιά της οθωμανικής τους σκλαβιάς παρέμειναν δυστυχώς στην Ελλάδα , να τους καρφώναμε έναν τεράστιο σταυρό στην κορυφή τους.
Αυτό δεν θα αντιστάθμιζε με τίποτα την χθεσινή Ιεροσυλία μέσα στον υπέρτατο ναό της Ορθοδοξίας από τους νέο οθωμανούς αλλά τουλάχιστον θα αντιστάθμιζε τους μιναρέδες της σκλαβιάς στην αγία Σοφιά έστω και πάρα πολύ αργά..
Είπαμε βέβαια, εμείς είμαστε πολιτισμένοι.
Η διαφορά είναι όμως ότι ο εχθρός είναι εντελώς απολίτιστος οπότε είναι σαν να μιλάς σε ώτα μη ακουόντων.
GNP

Δεν υπάρχουν σχόλια: