Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Το Υπουργείο Άμυνας συζητά την προμήθεια μαχητικών F-16;


Χθες Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 08:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη ΓΔΑΕΕ μεταξύ του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντού της ΓΔΑΕΕ κ. Νικ. Γανώση και του Αντιπροέδρου της Lockheeed Martin κ. Πλέσσα, παρουσία επιτελών της ΓΔΑΕΕ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το πρόγραμμα προμήθειας των αεροσκαφών F-16.
Στην ανακοίνωση του ΥΕΘΑ δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται για πρόγραμμα του παρελθόντος, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης. 

Δεδομένου ότι απουσιάζει κάποια αναφορά για το παρελθόν, όπως και κάποιος κωδικός αριθμός σχετικής σύμβασης, όπως αναρτάται σε σχετικές ανακοινώσεις του ΥΕΘΑ, να υποθέσουμε ότι συζητείται πράγματι η προμήθεια επιπλέον μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω πως οχι , σε όλα τα 5ης γενιάς ολα τα στατιστικά δειχνουν το ρωσικο Su που μας δείνεται και με συμπαραγωγή και εμεις λεμε για f-16...και το βασικοτερο οτι η τουρκια δεν ειναι μεσα στα σχεδια της ρωσιας να την προμηθευσει με το συγκεκριμένο ....

ΕΛΛΗΝΙΛΑΤΡΗΣ είπε...

Εύχομαι ολόψυχα να μη συμβεί γιατί το F16 θα εγκλωβίσει την Πολεμική μας Αεροπορία με αεροπλάνα παρωχημένης (σε λίγα χρόνια)τεχνολογίας.
Μακάρι να πηγαίναμε για το SU 35, μακάρι.