Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΗΜΈΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. 

ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 

ΤΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ-ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ-ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
*Η πρεσβεία του Ιράν στην ΚΡΟΑΤΙΑ/ΖΑΓΚΡΕΜΠ θεωρείται ως «βάση εξόρμησης» της Ιρανικής Ειδικής Δύναμης ΑΛ ΚΟΥΝΤΣ και υποστήριξης ευρύτερων αποσταθεροποιητικών και τρομοκρατικών εναργειών σε ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ-Κ.ΕΥΡΩΠΗ. Μάλιστα δεν αποκλείεται και η παροχή «διευκολύνσεων» σε άτομα που συνδέονται με την ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ.

*Τα ¾ των Μουσουλμάνων στην Γερμανία είναι Τούρκοι και πληθυσμιακά είναι ισοδύναμα κατανεμημένοι στις περιοχές του ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ και του κρατιδίου της ΒΟΡΕΙΑΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ-ΒΕΣΤΦΑΛΙΑΣ.

*Το 2% των Μουσουλμάνων στην ΕΥΡΩΠΗ έχουν –βάσει άκρως απόρρητης μελέτης Δυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών-δεδομένες σχέσεις με τρομοκρατικές ομάδες.
*Στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ υπάρχουν 323 τζαμιά, από τα 514 στην ΕΥΡΩΠΗ. 

Οι πιο ισχυρές ομάδες των Τούρκων είναι η KHALIFAT-MILLI GOERVES.

*Στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ άλλη διαβαθμισμένη ΕΚΘΕΣΗ φέρει την ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ να έχει γύρω στα 800 συνολικά στελέχη της (που είναι ενεργά-ημιενεργά κλπ), η ΧΑΜΑΣ γύρω στα 250, η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ περίπου 1300 και η HIZB AL TAHRIR 300.

*Στην ΓΑΛΛΙΑ το 35% των Μουσουλμάνων ζει στις περιοχές της ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ-ΝΙΚΑΙΑΣ, ενώ υπολογίσιμο είναι το ποσοστό ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ-ΤΥΝΗΣΙΩΝ στην ΛΙΛ και στις βόρειες επαρχίες της χώρας. 

Στην ΙΤΑΛΙΑ πέραν των Βορειαφρικανών υπάρχουν υπολογίσιμοι αριθμοί Μουσουλμάνων από ΙΡΑΚ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ. Στην Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ βρίσκονται 1.6 εκατ Μουσουλμάνοι, και οι πιο πολλοί είναι από ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ. 

Οι πιο γνωστές τους οργανώσεις είναι οι ISB-MAB-MCB. Οι πιο πολλοί βρίσκονται σε ΛΟΝΔΙΝΟ-ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ.

* Η οργάνωση HIZB AL TAHRIR που έχει και «εξτρεμιστικές προεκτάσεις» είναι ιδιαίτερα δραστήρια σε ΓΕΡΜΑΝΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΗΠΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ενώ στον Ισλαμικό κόσμο είναι με ισχυρή παρουσία σε ΣΥΡΙΑ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: