Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο ποδοσφαιριστής...Ταγίπ Ερντογάν.Φωτογραφίες από το παρελθόν.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Το ...χούϊ του είναι γνωστό. Του αρέσει η μπάλα,το ποδόσφαιρο.Οπαδός της Φενέρμπαχτσε,πάει γήπεδο για να θυμηθεί τα νιάτα του,όταν το ΄παιζε το τόπι. 

Τώρα παίζει μπάλα σ΄ άλλο επίπεδο και θέλει να σκοράρει,εναντίον μας.
Ο Ταγίπ Ερντογάν στα νιάτα του ,με ποδοσφαιρικά.Αυτός είναι "το νούμερο 9" της φωτογραφίας.


Άγνωστες φωτογραφίες από την ποδοσφαιρική καριέρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσιεύτηκαν στην Τουρκία. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από τη δεκαετία του 70’ όταν ο τούρκος πρωθυπουργός έπαιζε ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του συγκοινωνιακού οργανισμού του δήμου της Κωνσταντινούπολης.(ΙΕΤΤ)



Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σε βιβλίο που εκδόθηκε από υπάλληλο της εταιρείας ΙΕΤΤ, Φατίχ Σουλτάν Καρ, που παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στη συγκεκριμένη ομάδα.




Ο Ερντογάν στη συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για περίπου 5 χρόνια και η προτίμηση του στη φανέλα ήταν το νούμερο 9.



Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξεκίνησε την επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα το 1969 όταν ήταν 15 χρονων. Τότε πήρε 1000 λίρες για να πάρει μεταγραφή στην ομάδα Camialtı. Αργότερα εντάχθηκε στην ομάδα της ΙΕΤΤ oπου ήδη εργάζονταν και η ποδοσφαιρική του καριέρα ολοκληρώθηκε όταν ήταν 26 χρόνων, στην ομάδα Εrokspor.


Τώρα ο Ερντογάν παίζει που και που αλλά σε γήπεδο 5 επί 5.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: