Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Οι ευαισθησίες των Αρχηγών!



Τα μάθαμε τυχαία και δια της πλαγίας οδού και τα μεταφερουμε για να λειτουργήσουν ως παράδειγμα: 

Τα συγγραφικά δικαιώματα απο την πρώτη έκδοση του βιβλίου του ''Χωρίς Ιππείς'' - που αναφέρεται στην Μάχη του Μαραθώνα - χάρισε ο Αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκο'υλης στο ''Χαμόγελο του Παιδιού'' και τη ''Φλόγα'',το Σύλλογο των Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Επίσης οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ κ.κ. Γιάννης Γιάγκος και Βασ. Κλόκοζας με τις οικογένειες τους μάθαμε οτι βρήκαν και άλλο τρόπο για να ενισχύσουν το έργο της ''Φλόγας'' ( www.floga.org.gr  ),πέραν της επίσκεψης των χορωδιών των ανίιστοιχων επιτελείων για να πουν τα κάλαντα και να δώσουν δωράκια στα φιλοξενούμενα ασθενή παιδιά- ή όπως το ΓΕΑ να τους παίξουν σκετσάκια και να τους διοργανώσουν παρτάκι! 


Ακόμη όλα τα Γενικά Επιτελεία (ΓΕΕΘΑ,ΓΕΣ,ΓΕΝ και ΓΕΑ) αγόρασαν φέτος κάρτες από τη ''Φλόγα'' για τις ευχές τους.


Εξαλλου, τις προάλλες με την ευκαιρία των εορτών και με πρωτοβουλια του Αρχηγου του ΓΕΝ κ. Δημήτρη Ελευσινι'ωτη, προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» όπου αντάλλαξε ευχές με τα φιλοξενούμενα παιδάκια, και προσέφερε γλυκίσματα και δώρα, ενω νεριτερα 93 σπουδαστες της Σχολης Ναιτικων Δοκιμων του ΠΝ πηραν μερος σε εθελοντικη αιμοδοσια  επ’ ωφελεία του νέου ογκολογικού νοσοκομείου για παιδια «Ελπίδα- Μαριάννα Βαρδινογιάννη».


Καλες ολες οι προσπαθειες για τα παιδια που εχουν αναγκη, ιδιως τις δυσκολες εποχες που ζουμε και χρειαζεται η  αλληλεγγυη και η ευαισθησια  για να κρατησουμε τη συνοχη της κοινωνιας μας!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: