Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ειρήσθω - Ε ρ ν τ ο γ ά ν & α π ο β α τ ι κ έ ς Τ. Α. Μ. Σ.


 

Με τον Λάζαρο Μαύρο

Τ Ο Υ Ρ Κ Ι Κ Η ΑΠΟΒΑΣΗ σε τρία νησιά του Αιγαίου μας, Οινούσες, Φούρνους και Λέρο, ετοίμαζαν υποτίθεται το 2002 - 2003 οι πασάδες του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, για την πρόκληση θερμής τουρκο-ελλαδικής κρίσης, στο πλαίσιο συνωμοτικού σχεδίου ονόματι «Βαριοπούλα», για την ανατροπή της κυβέρνησης Ερντογάν. 

Δημοσίευμα της τουρκικής «Γενί Σαφάκ», επί του θέματος, έτυχε ευρείας δημοσιότητας στα αθηναϊκά και κυπριακά Μέσα Συλλογικής Ενημέρωσης.

Τα οποία, όμως, συνήθως λησμονούν ότι:
Α Π Ο ΤΗΣ ανόδου του στην εξουσία ο ισλαμιστής κ. Ερντογάν, κάθε χρόνο, φορώντας και το σκούρο καπελάκι με τα εμβλήματα και τις κλάδες των Τούρκων ναυάρχων, παρίσταται και παρακολουθεί, αυτοπροσώπως, δίπλα στον εκάστοτε αρχηγό του επιτελείου, τις πολεμικές ασκήσεις των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, που έχουν στόχο το Αιγαίο και την Ανατολική Θράκη.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός είναι σχεδόν πάντα παρών κατά τη διεξαγωγή της ετήσιας διακλαδικής άσκησης «Εφές», την οποία διεξάγουν στον κόλπο Ντογάνμπεϊ, απέναντι στη Σάμο και στη Χίο, οι ταξιαρχίες της 4ης Στρατιάς «Αιγαίου» με έδρα τη Σμύρνη, σε συνεργασία με το τουρκικό πολεμικό ναυτικό και την αεροπορία κι έχει μόνιμο «σενάριο» τις αποβατικές επιχειρήσεις για την κατάληψη ελληνικών εδαφών, μετά από υποτιθέμενη «πρόκληση» σε βάρος της «τουρκικής μειονότητας».

Ε Π Ι Θ Ε Ω Ρ Ο Υ Μ Ε Ν Η κι από τον πρωθυπουργό Ερντογάν, η 4η Στρατιά των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει συγκροτήσει, γι’ αυτές τις διακεκηρυγμένες πολεμικές αποστολές της, το «Στρατηγείο Διακλαδικής Δύναμης Αιγαίου Ειδικής Αποστολής» (Ege Musterek Ozel Gorev Kuvveti - EMOGK) και οι μονάδες της βρίσκονται σε διαρκή προπαρασκευή και ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους, ασκούμενες ετησίως με κύριο «ΑΝΣΚ» τα νησιά μας στο Αιγαίο. 

Α Ξ Ι Ο ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ, στο σημείο αυτό: Πόσα χρόνια προ του ’74, διεξήγαγε ετησίως, κατά μήνα Σεπτέμβριο και -το ’74- μήνα Απρίλιο, τις αποβατικές της ασκήσεις στον κόλπο της Μερσίνας, η 39η Μεραρχία του τουρκικού στρατού, που της είχε ανατεθεί, ως «ΑΝΣΚ», η απόβαση στην Κύπρο; Την οποία διενήργησε, τελικά, στις προδομένες κυπριακές Θερμοπύλες από 20ή Ιουλίου 1974, για να ενισχυθεί, αμέσως, και με την 28η Μεραρχία του Αττίλα. 

Σ Υ Ν Ε Π Ω Σ , τα δημοσιευόμενα ως «στρεφόμενα κατά του Ερντογάν» πολεμικά σενάρια του… 2002-2003, είναι εκείνα που ο ίδιος έχει πλήρη γνώση κι ετήσια αυτοπρόσωπη επιθεώρηση της δοκιμής τους, από τους σχηματισμούς της 4ης Στρατιάς κατά της Ελλάδος. Με τις ετήσιες ευλογίες του… 

ΛΑΖΑΡΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕ 25.1.11
Με τον Αντώνη Σαμαρά ΤΩΡΑ και χωρίς την κυρία Ντόρα τους, πώς θα τα βολέψουν οι Σημαδεμένες Τράπουλες του νέου και χειρότερου Σχεδίου Ανάν, εν Αθήναις; Τους αρκούν, άραγε, οι ήδη βεβαρημένου, με το Σχ.Ανάν 2002-2004, παρελθόντος, εν Ελλάδι;
Λάζ.Α.Μαύρος 

sigmalive.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: