Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ν.Τραμπ προς Σ.Καν δήμαρχο του Λονδίνου: «Δεν ξέρεις τι να πεις γι΄αυτό δεν απαντάς»!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μίλησε ξανά για τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποίησε μια «άθλια δικαιολογία» για να εξηγήσει μια δήλωση που έκανε μετά την τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου στη βρετανική πρωτεύουσα.

 

Ο Καν ανέφερε χθες σε μια από τις πρώτες του δηλώσεις προς τους Λονδρέζους μετά την επίθεση ότι δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.

Αμέσως ο Τραμπ του έγραψε στο Twitter: «Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας”!».
Εκπρόσωπος του Καν απάντησε ότι ο δήμαρχος έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντήσει στο «κακά ενημερωμένο» μήνυμα του Αμερικανού προέδρου, ενώ ο Τραμπ έγινε στόχος σφοδρών επικρίσεων από τον Τύπο για το σχόλιο αυτό.


Σήμερα ο Τραμπ επανήλθε σχολιάζοντας και πάλι μέσω του ισότοπου κοινωνικής δικτύωσης: «Άθλια δικαιολογία από τον δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα για την “δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας” δήλωσή του. Τα MSM (σ.σ. αναφέρεται στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης) προσπαθούν σκληρά για να την πουλήσουν».

Ο Καν εξελέγη πέρυσι δήμαρχος του Λονδίνου και έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος που ηγείται μιας μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας.

Να θυμίσουμε ότι εχθές ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν σε μια δηκτική απάντηση προς τον Αμερικανό πρόεδρο δήλωσε ότι έχει «σημαντικότερα πράγματα να κάνει» από το να απαντήσει στο «κακά ενημερωμένο» μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την τρομοκρατική απειλή την επομένη της επίθεσης στην πόλη του.

Ο δήμαρχος «έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να απαντήσει στο κακά ενημερωμένο τουίτ του Ντόναλντ Τραμπ, που βγάζει εσκεμμένα από το συνολικό πλαίσιο τις παρατηρήσεις του με τις οποίες καλούσε τους Λονδρέζους να μην ανησυχούν» από την ενίσχυση των δυνάμεων της αστυνομίας στους δρόμους της πρωτεύουσας, ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του δημάρχου του Λονδίνου.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: