Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Νέα θανατηφόρα απειλή από Τουρκία: Βλήμα Mizrak-U που εκτοξεύθηκε από UAV TB2 Bayraktar καταστρέφει στόχο (βίντεο)

Η Τουρκία εξοπλίζει το οπλοστάσιό της με τα πλέον σύγχρονα μέσα, καθώς όπως μεταδίδουν ανταποκριτές από την περιοχή, πραγματοποίησε σήμερα πετυχημένη δοκιμή εξοπλισμένων Drones, πλήττοντας στόχους με πραγματικά πυρά.


Δεν ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε άφεση βλήματος Mizrak (L-Umtas) από το συγκεκριμένο UAV αλλά ήταν η πρώτη φορά που ο πύραυλος έφερε πολεμική κεφαλή κεφαλή καταστρέφοντας στόχο. .

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Άγκυρα προχώρησε στην παραγωγή ενός ακόμη συστήματος, η ονομασία του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Το θέμα επιβεβαίωσαν επίσημοι παράγοντες της εταιρείας που ανέπτυξε τη νέα αυτή τεχνολογία.
Το σύστημα καθοδήγησης, το οποίο κρατείται ως εφτασφράγιστο μυστικό, εφαρμόστηκε σε εξοπλισμένα UAV  Bayraktar TB2, τα οποία έπληξαν στόχους με βλήματα Mizrak-U (L-Umtas) σε απόσταση μεγαλύτερη των 8 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Κάθε αεροσκάφος έχει τη δυνατότητα να πετάει για περισσότερες από 27 ώρες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ποικιλία στόχων απο συγκεντρώσεις προσωπικού έως και προσβολή τεθωρακισμένων οχημάτων.

Σε ότι αφορά τις ΕΔ αυτές έχουν μείνει εδώ και χρόνια στο "περίφημο" UAV "Πήγασος" Ι&ΙΙ το οποίο πραγματοποιεί αποστολές παρατήρησης και μόνο.






πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: