Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ…ΠΟΥΛΙΑ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ» ΜΕ… ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κυριολεκτικά σοκ έπαθαν οι Τούρκοι όταν διαπίστωσαν ότι ένα από τα «περίεργα» πουλιά που επί μέρες έκανε πτήσεις πάνω από τις θέσεις τους και κατέπεσε, έχει επάνω του μια ειδική κάμερα και ένα εδικό τσιπ που κατέγραφε όλες τις κινήσεις τους και τις μετέδιδε σε ένα άγνωστο κέντρο, που το κατεύθυνε στις πτήσεις του.


Όπως αναφέρεται, στην περιοχή του Hatay και στα σύνορα με την Συρία όπου βρίσκονται δυνάμεις του λεγόμενου Συριακού Απελευθερωτικού Στρατού, της συριακής αντιπολίτευσης που στηρίζεται από τους Τούρκους, πετούσαν καθημερινά κάποια πουλιά που έκαναν γύρω από τις θέσεις περίεργες πτήσεις.
 
Ένα από τα πουλιά αυτά που κίνησε το ενδιαφέρον, τελικά κατέπεσε και τότε έκπληκτοι οι Τούρκοι και οι σύμμαχοι τους είδαν ότι είχε επάνω μια κάμερα και ένα ειδικό τσιπ.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αναταραχή στο στρατόπεδο του τουρκόφωνων, γιατί δεν επρόκειτο για ένα μη επανδρωμένο ιπτάμενο που μπορούσαν να το εντοπίσουν και να το καταρρίψουν με βολές, αλλά για ένα φυσικό πουλί.

Όπως αναφέρεται, τώρα ερευνάται χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα να εντοπίσουν ποιος το έστειλε να κάνει ουσιαστικά κατασκοπεία πάνω από το στρατόπεδο τους.
Άραγε… ποιοι να ήταν ;;;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: