Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΤΑΡΣΟΥΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια πολύ παράξενη υπόθεση αποκαλύπτεται από τον ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, για ένα μυστήριο σπίτι στην γενέτειρα του Αποστόλου Παύλου, την Ταρσό της Τουρκίας, το οποίο, ακουστέ !!!, φυλάσσετε με τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων επί… 256 ήμερες και κάνεις δεν μπορεί να το πλησιάσει για να δει τι κρύβει.




Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, στην ιστορική γενέτειρα του Αποστόλου Παύλου, την Ταρσό της Τουρκίας και στην περιοχή 82 Evler Mahallesi στο 3103 Sokak, από τις 13 Νοεμβρίου του 2016 έχει εγκατασταθεί επίλεκτο τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας και απομακρύνουν με «εφ όπλου λόγχης» κάθε περίεργο που θέλει να πλησιάσει το μέρος αυτό.


 
Όπως αναφέρεται, το τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων εγκαταστάθηκε στο μέρος αυτό μετά από κάποιες ανασκαφές που είχαν γίνει από τον περασμένο χρόνο και όπως πιστεύεται, οι ανασκαφές αυτές αποκάλυψαν κάτι πολύ σημαντικό και γι αυτό έχουν ληθφεί έκτακτα μέτρα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πολλοί υποθέτουν για κάποιο πολύ σημαντικό ιστορικό εύρημα και με δεδομένο της μεγάλης ιστορικής για τον χριστιανισμό των πρώτων χρόνων σημασίας της περιοχής, σχετίζουν το εύρημα αυτό με την φύλαξη του.

Τώρα βέβαια το ερώτημα είναι γιατί επί τόσες μέρες οι Τούρκοι φυλάγουν το μέρος αυτό και μάλιστα με τμήμα των Ειδικών Δυνάμεων, αυτό πράγματι προκαλεί πολλές απορίες.

Σίγουρα πάντως, κάτι φοβούνται οι Τούρκοι για να περνούν τέτοια έκτακτα μέτρα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: