Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Η Τελευταία πράξη του δράματος …Η Κρήτη αποχαιρέτησε το Στρατηγό της! (φώτο)

Η Τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα στην λεβεντογέννα Κρήτη  όπου οι Κρητικοί ντυμένοι με τις Παραδοσιακές φορεσιές  παρέλαβαν και οδήγησαν στην Εκκλησιά και από εκεί στον τάφο το Στρατηγό της Κρήτης !

Παρόντες ο Υπ. Εθνικής Άμυνας, ο Πρόεδρος της ΝΔ, η Hγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και σύσσωμη η τοπική κοινωνία!

Σύμφωνα με το  Flashnews.gr …Σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα πένθους πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία, στον τόπο που γεννήθηκε και αγάπησε στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου, τον Υποστράτηγο Ιωάννη Τζανιδάκη που έχασε την ζωή του στο δυστύχημα με την πτώση του ελικοπτέρου   στο Σαραντάπορο.

Η σορός του Ι. Τζανιδάκη έφτασε σήμερα λίγο μετά τις 10:30 στην 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο…Με C-130
Συντετριμμένοι οι συγγενείς του παρέλαβαν τη σορό, τυλιγμένη με τη γαλανόλευκη, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου  και στην συνέχεια στην Ελεύθερνα.

Εκεί Κρητικοί ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές περιέβαλαν το φέρετρο, ύψωσαν την γαλανόλευκη και με πομπή η σορός οδηγήθηκε με όλες τις προβλεπόμενες τιμές στην εκκλησία.
Το παρόν στο τελευταία αντίο για τον αγαπητό ανώτατο Κρητικό αξιωματικό, έδωσαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ε.Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκ. Στεφανής, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κώστας Χατζηδάκης, ο Βουλευτής Γ.Πλακιωτάκης, στον οποίο ο εκλιπών είχε υπηρετήσει ως υπασπιστής  και μεγάλο πλήθος φίλων καθώς ο Ιωάννης Τζανιδάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: