Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση «Σοκ» από τη B.Κορέα: «Θα καταστρέψουμε τη Γη με 5 εκατ. παιδιά - καμικάζι ζωσμένα με πυρηνικά» (φωτό, βίντεο)

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Της Χριστίνας ΦλάσκουΣε μια πρωτοφανή ανακοίνωση κατά των ΗΠΑ αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας προέβη η κομμουνιστική νεολαία της Βόρειας Κορέας η οποία ορκίστηκε ότι «θα εξαφανίσει τους εχθρούς της» με «ακατανίκητη πυρηνική δύναμη», ενώ την ίδια στιγμή κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση με τις ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, όπως σας ενήμερωσε με χθεσινό του *** δημοσίευμα το Pronews.grείναι αποφασισμένος να αναλάβει δράση κατά της Πιονγκιάνγκ στέλνοντας αιφνιδιαστικά το αμερικανικό THAAD στη Νότια Κορέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο  «Σύνδεσμος Νέων», που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 7- 13 ετών,  ανακοίνωσε  ότι «θα εξολοθρεύσει όλους τους επιτιθέμενους και προβοκάτορες πάνω στη Γη και θα γιορτάσει με πυροτεχνήματα την τελική νίκη.»

Σύμφωνα, μάλιστα, με αξιωματούχους του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι «η βούληση της Κορεατικής νεολαίας να εξαφανίσει από προσώπου γης αποφασιστικά και ανελέητα τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές και τις μαριονέτες τους, τους πολεμοκάπηλους νοτιοκορεάτες». Προειδοποίησαν δε ότι «η Γη θα διαλυθεί» αν εξαπολύσουν επίθεση.

Εκπρόσωπος της κομμουνιστικής νεολαίας πρόσθεσε: «οι μεγάλες μονάδες των νέων ανθρώπων περιμένουν τώρα το τελικό πρόσταγμα απ’ το αρχηγείο της επανάστασης. Είναι έτοιμοι να εξαλείψουν ανελέητα με πέντε εκατομμύρια πυρηνικές βόμβες.

Να γνωρίζουν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές ότι η Γη θα διαλυθεί αν η ακατανίκητη πυρηνική ισχύς και πέντε εκατομμύρια νέοι εξοπλισμένοι με πυρηνικές βόμβες εξαπολύσουν την οργή τους.»

Και συνέχισε: «ακούγοντας τα νέα ότι οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές και οι μαριονέτες τους, το τσούρμο των Νοτιοκορεατών προδοτών, κάνουν απελπισμένες προσπάθειες να πληγώσουν την αξιοπρέπεια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και να ανατρέψουν το σοσιαλιστικό της σύστημα, ενώ μιλούν ανοικτά για “προληπτική επίθεση”,πέντε εκατομμύρια νεολαίοι, φρουροί της Κορέας, ατσαλώνουν τη βούλησή τους να εξαφανίσουν με την οργή τους από προσώπου γης τους εχθρούς.»

Η συμμετοχή στο «Σύνδεσμο Νέων» που ίδρυσε ο Κιμ Ιλ Σουνγκ, είναι υποχρεωτική για όλα τα παιδιά ηλικίας 7-13 ετών και ενθαρρύνει τους εφήβους άνω των 15 να ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις και την παραγωγική διαδικασία.

Σε μια επίδειξη στρατιωτικής ισχύος οι δυνάμεις του Κιμ Γιονγκ Ουν γιόρτασαν με μια μεγάλη άσκηση πυροβολικού -τη μεγαλύτερη που διεξήγαγε ποτέ το καθεστώς- και μια ομοβροντία πυρών τα 85α γενέθλια των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Την ίδια ώρα οι ΗΠΑ δοκίμαζαν χθες ένα νέο αντιπυραυλικό σύστημα, ενώ η «αρμάδα» του αεροπλανοφόρου USS Carl Vinson βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής απ’ τη Βόρεια Κορέα και είναι έτοιμη να αναλάβει δράση αν διαταχθεί, σύμφωνα με τον Αμερικανό ναύαρχο Χάρι Χάρις.





*** δημοσίευμα το Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: