Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΓΑΛΛΟΙ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ…. ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο για οποιονδήποτε περαστικό στο δρόμο να δέχεται άγρια χτυπήματα από λαθρό. 


Διότι δεν χρειάζεται καν να τους προκαλέσει κάποιος ώστε να του επιτεθούν.

Σε περίπτωση προβλήματος κατά την αναπαραγωγή των βίντεο, απλώς πατήστε την ημερομηνία και την ώρα στο τέλος του κάθε βίντεο.
 
Savage migrants attack a German man in middle of a busy street!
 
 
The new face of Europe: Muslim migrants randomly attack Europeans for 'sport'. These are the people we're expected to welcome with open arms
 
This makes me sick! This Muslim bully attacks two young women in the street in Liverpool whilst his mate films it. Vermin.
 

Πανικός σε όλη την Ευρώπη: Η Γαλλία οδεύει προς τον εθνικισμό, 30.000 λογαριασμοί του Facebook αποκλείονται και γενικότερες σκηνές βίας από το Παρίσι (από το σημείο 1:50).

Έτσι θα καταλήξουν σιγά σιγά όλες οι πόλεις της Ευρώπης. Οι μουσουλμάνοι θα κατακλύζουν όλους τους δρόμους με τις προσευχές τους και οι «άπιστοι» θα απαγορεύεται να φύγουν από τα σπίτια τους ή να γυρίσουν πίσω κατά τη διάρκεια αυτών των προσευχών. Επιπλέον, οι αλλόθρησκοι θα είναι υποχρεωμένοι να σέβονται την ισλαμική ενδυμασία της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η μπούρκα.
Η γαλλική κυβέρνηση ήδη από τη δεκαετία του 80’, καθώς θεωρούταν ταμπού η κριτική κατά του Ισλάμ, συνέβαλλε αρκετά στην ευρεία διάδοση και εξάπλωσή της μέχρι σήμερα.
Ένας Γάλλος εκδότης, ο Jean Robin εξηγεί πως, το Ισλάμ γενικότερα προβάλλεται ως η θρησκεία των φτωχών και ταπεινών ανθρώπων και επομένως αν κάποιος προβάλει αντιρρήσεις σχετικά με αυτήν τη θρησκεία θεωρείται φασιστής.
Ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά, έλαβε μέρος στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ όπου ένας μουσουλμάνος με άκρως απειλητικές διαθέσεις προκάλεσε ταραχές σε μια χριστιανική συγκέντρωση.
Πρόκειται για τον μουσουλμάνο, Ehab Jaber, από τη Σαουδική Αραβία, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Στο βίντεο αυτό, βρίσκεται μέσα στο αμάξι του στο παρκινγκ κοντά στη χριστιανική συγκέντρωση.
Αρχικά κατηγορεί όλους τους χριστιανούς ενώ αργότερα παρουσιάζει μια σειρά δικών του όπλων εκτοξεύοντας απειλές προς χριστιανούς και αλλόθρησκους. Μετά από δύο εβδομάδες συνελήφθη και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση.
Και οι τελευταίες εικόνες από το Παρίσι με τις εκλογές.
 

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, έχουμε τον Πάπα που ισχυρίζεται ότι τα χοτ σποτ ισούνται με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Εβραίων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Για να θυμόμαστε….


Πρώην στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζιστών σε σύγκριση με τα τωρινά στρατόπεδα συγκέντρωσης των μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: