Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάπου έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση των αλλεπάλληλων και καθημερινών διώξεων στην Τουρκία, ιδίως στις τάξεις του στρατού, της αστυνομίας και της Στρατοχωροφυλακής.


Έτσι μέσα στο κύμα μαζικών διώξεων αστυνομικών που εξαπολύθηκε χτες με την σύλληψη 9 χιλιάδων 103 αστυνομικών, σήμερα έγινε γνωστό πως ανάμεσα στους αστυνομικούς αυτούς συνελήφθηκαν και 19 αστυνομικοί που υπηρετούσαν στην… προσωπική φρουρά του Τούρκου προέδρου, Ταιγίπ Ερντογάν και στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

 
Η είδηση αυτή που έσκασε σαν βόμβα στην τουρκική πρωτεύουσα, αναφέρει ότι στα πλαίσια εξάρθρωσης διχτύου αστυνομικών προσκειμένων στον Φετουλάχ Γκιουλέν, συνελήφθηκαν 19 αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο προεδρικό μέγαρο της Άγκυρας, από τους οποίους μάλιστα οι δυο ήταν διευθυντές ασφαλείας και ανήκαν στην προσωπική φρουρά του Τούρκου προέδρου.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως συνελήφθηκαν και άλλοι 36 αστυνομικοί μεταξύ των οποίων δυο διευθυντές ασφαλείας που υπηρετούσαν στην φρουρά της τουρκικής βουλής.
Όπως φαίνεται ο Ερντογάν έχει καταλειφθεί από… μανία καταδιώξεως και ίσως ακόμα και… στον ύπνο του βλέπει συνωμότες που θέλουν να τον δολοφονήσουν και μόλις ξυπνήσει διατάζει να τους συλλάβουν.
Και εις ανώτερα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: