Τρίτη 25 Απριλίου 2017

O Στόλος των ΗΠΑ στη Χερσόνησο …Με Πυρηνικό Ολοκαύτωμα απειλεί Β.Κορέα!

Ο Aμερικανικός στόλος πλησιάζει στην Kορεατική χερσόνησο
Έκκληση για ψυχραιμία από την Κίνα – Απειλεί με… πυρηνικό ολοκαύτωμα η Πιονγκγιάνγκ

Τα σενάρια ενός ενδεχόμενου χτυπήματος στη Βόρεια Κορέα έχουν αρχίσει να  πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε μία ασυνήθιστη, αλλά ενδεικτική, κίνηση, καλώντας σύσσωμη τη Γερουσία σε συμβούλιο την Τετάρτη, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση και τα σχέδια της κυβέρνησης απέναντι στην Πιονγκγιάνγκ.

Την Τετάρτη θα συγκεντρωθούν οι 100 γερουσιαστές της αμερικανικής Γερουσίας, οι οποίοι θα ακούσουν από τα στόματα του υπουργού Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον και του υπουργού Άμυνας, Τζέιμς Μάτις, το τι μέλλει γενέσθαι και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της Πιονγκγιάνγκ και της ηγεσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν.
Πληθαίνουν τα σημάδια για τις διαθέσεις του Τράμπ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ήδη φανερώσει τις προθέσεις του, προχωρώντας αρχικά στο πυραυλικό χτύπημα εναντίον αεροδρομίου της κυβέρνησης στη Συρία, με αφορμή τον βομβαρδισμό με χημικά στην Ιντλίμπ και με την εκτόξευση της «μητέρας των βομβών» στο Αφγανιστάν, με αφορμή τον θάνατο ενός Αμερικανού πεζοναύτη.
Σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές, η ασυνήθιστη αυτή κίνηση «Συμβαίνει μόνο όταν η αμερικανική ηγεσία θέλει να προχωρήσει σε ένα μεγάλο στρατιωτικό χτύπημα», το οποίο δεν αποκλείεται να επιφέρει συνέπειες σε όλα τα μέτωπα.

Ο Αμερικανικός στόλος πλησιάζει στην κορεατική χερσόνησο, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, η αμερικανική ηγεσία είχε δηλώσει απερίφραστα πως «ο διάλογος με τη Βόρεια Κορέα τελείωσε», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει δυναμική παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: