Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Δήλωση - βόμβα Μουζάλα: Θα δοθούν διαμερίσματα και χρήματα στους “πρόσφυγες”!

Επιβεβαιώνοντας την υποψία μας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε την μακροχρόνια παραμονή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας χθες το νέο πρόγραμμα προσωρινής στεγάσεως σε διαμερίσματα που έχει αναπτύξει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.


Ο Μουζάλας τόνισε πως το πρόγραμμα στοχεύει στο κλείσιμο των κέντρων φιλοξενίας και την μετεγκατάσταση των ανθρώπων σε κατοικίες στις πόλεις.

Το πρόγραμμα αφορά 10.000 «πρόσφυγες» για το 2017 και άλλους 10.000 το 2018 και θα είναι σε εθελοντική βάση.

Οι «πρόσφυγες» θα λαμβάνουν οι ίδιοι χρήματα για την διατροφή τους αντί για συσσίτια.

Όσοι διαθέτουν κενό διαμέρισμα στην περιοχή που υπάρχουν «πρόσφυγες» θα μπορούν να τους το νοικιάσουν, καθώς το πρόγραμμα καλύπτει την διαμονή, την πληρωμή των λογαριασμών, πρωτοβάθμια φροντίδα και άλλα.

Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της κυβέρνησης να μονιμοποιήσει και να νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες που έρχονται στην Χώρα μας.

Το παραμύθι για την «προσωρινή φιλοξενία των προσφύγων» μας τελείωσε από νωρίς και τώρα στον ορίζοντα φαίνονται οι αληθινές προθέσεις της κυβέρνησης για μόνιμη εγκατάστασή τους.

Θα τους δοθούν, μάλιστα, δωρεάν διαμερίσματα και χρήματα, την ίδια στιγμή που όχι απλώς η ανεργία και η ανέχεια έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη αλλά αυξάνεται καθημερινά και ο αριθμός των ανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για οτιδήποτε!

Άλλη μια απόδειξη ότι αν κάποιος δηλώσει «πρόσφυγας» βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα από αρκετούς Έλληνες μέσα στην ίδια τους την Χώρα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: