Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Ψεύτης και Χέστης ο Ερντογάν : «Προτιμώ να πεθάνω παρά να πάω στους Γκιαούρηδες! «

Εκτός από το μίσος που τρέφει για τους Έλληνες ο Ερντογάν αποδεικνύεται και μέγας Ψεύτης αφού ανέφερε ως πραγματικό  δήθεν γεγονός  , ιστορία  το βράδυ του πραξικοπήματος που με έμμεσο τρόπο εμπλέκει και την Ελλάδα !


Σε προεκλογική του Ομιλία ο Ερντογάν ,όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κωστίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο ξενοδόχος που φιλοξενούσε τον Ερντογάν το βράδυ του Πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου , του πρότεινε να τον μεταφέρει στα Ελληνικά νησιά για να γλυτώσει ,αλλά όπως «αποκάλυψε» ο ίδιος ότι είπε :Προτιμώ να πεθάνω στην Πατρίδα μου παρά να πάω στους Γκιαούρηδες !

Η Αλήθεια όπως είναι διαφορετική το αεροσκάφος του τρομοκρατημένου Ερντογάν πήρε άδεια και πέταξε και εντός του Ελληνικού FIR ,αφού φοβόταν πιθανή  κατάρριψη από τα Τούρκικα F-16 των Πραξικοπηματιών !
Μόνο όταν ο τότε Διοικητής της 1ης Στρατιάς της Κωνσταντινούπολης και σήμερα Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων τον διαβεβαίωσε ότι εγγυάται για την προστασία της ζωής του ο Ερντογάν πέταξε εντός του Τούρκικου FIR και προσγειώθηκε στη Πόλη

 Όχι να μας το παίξει και ήρωας ο Χέστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: