Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ποιος θα πατήσει πρώτος το «κουμπί»; Τελεσίγραφο Tραμπ προς Κιμ Γιονγκ Ουν: «Η υπομονή μας τελείωσε – Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι» (βίντεο)

Πρωθυπουργός Ιαπωνίας: Συμμορφωθείτε!

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε προέτρεψε σήμερα τη Βόρεια Κορέα να απόσχει από περαιτέρω προκλητικές ενέργειες, να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και να εγκαταλείψει το πρόγραμμά της για την απόκτηση πυραύλων ικανών να φέρουν πυρηνικές κεφαλές.

Ο Άμπε, σε ομιλία του ενώπιον της ιαπωνικής Βουλής, σημείωσε ότι θα ανταλλάξει απόψεις για τη Βόρεια Κορέα με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη συνάντησή τους αργότερα εντός του μήνα.

Οι ΗΠΑ, οι σύμμαχοί τους και η Κίνα εργάζονται μαζί πάνω σε μια γκάμα αντιδράσεων για την νέα πυραυλική δοκιμή της Βόρειας Κορέας, δήλωσε χθες ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ για θέματα εθνικής ασφαλείας, ο στρατηγός Χέρμπερτ Ρέιμοντ ΜακΜάστερ, κάνοντας λόγο περί μιας διεθνούς ομοφωνίας για την ανάληψη δράσης.

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά τον αιφνιδιασμό του Κιμ Γιονγ Ούν την ημέρα που η Πιόνγκγιανγκ γιόρτασε την «Ημέρα του Ήλιου», την 105η επέτειο από τη γέννηση του ιδρυτή της Κιμ Ιλ-Σουνγκ και μας παρουσίασε το νέο του οπλοστάσιο, σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο Αιφνιδιασμός! Ο Κιμ Γιονγκ –Ουν παρουσίασε το νέο του οπλοστάσιο κάνοντας θανάσιμη έκπληξη στις ΗΠΑ: Τέσσερις βορειοκορεατικοί ICBM στερεών καυσίμων έτοιμοι για εκτόξευση (εικόνες,βίντεο)
Αναμένουμε πλέον ποιος θα πατήσει πρώτος το «κουμπί» του πολέμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: