Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Λαθρομετανάστες χτύπησαν και βίασαν 75χρονη στο κέντρο της Πάτρας


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μια 75χρονη γυναίκα η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έπεσε θύμα θρασύτατης επίθεσης από τρεις άνδρες που κατά πάσα πιθανότητα είναι λαθρομετανάστες, μέσα στο σπίτι της.
Οι τρεις άνδρες μπήκαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας στην οδό Παρθενάκου και Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα στις 5.10 τα ξημερώματα. Της ζήτησαν χρήματα και κατόπιν άρχισαν να την χτυπούν με απίστευτη αγριότητα.
Την άφησαν αναίσθητη και εξαφανίστηκαν.

Η άτυχη γυναίκα άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια και την βρήκαν αιμόφυρτη περαστικοί από το σημείο.
Η γυναίκα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, είναι χτυπημένη σε όλο της το σώμα και δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Το μόνο που πρόλαβε να πει στους γιατρούς, είναι ότι την βίασαν.
Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να διαπιστωθεί πριν τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοίχοι του μικρού σπιτιού στο οποίο διαμένει, είναι γεμάτοι αίματα, ενώ οι γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Για την ηλικία του θύματος υάρχει διχογνωμία καθώς η αστυνομία μιλάει για 66χρονη, ενώ η δημοσιογράφος Βικτωρία Δαράτου, η οποια πήγε στο νοσοκομείο για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Patra T.V., λέει στο best ότι είδε την ταυτότητά της και η γυναίκα είνια 75 ετών. "Είναι σε άθλια κατάσταση, δεν πίστευα στα μάτια μου" μας λέει.


πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: