Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Καίνε τις εκκλησιές μας οι λαθρομετανάστες

290710-ekklisia

Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες καίνε τις εκκλησιές μας! Άλλο ένα κρούσμα εμπρησμού είχαμε την προηγούμενη Τρίτη το βράδυ στην Αθήνα, αλλά δεν ευαισθητοποίησε τις αρχές, οι οποίες ως όφειλαν, δεν διερεύνησαν το περιστατικό. Από την πλευρά τους τα ΜΜΕ, στο πλαίσιο της απόκρυψης εκ μέρους των αριστεριστών διευθυντών σύνταξης των «μη πολιτικά ορθών ειδήσεων», απέκρυψαν το περιστατικό. Όσο για την απονευρωμένη ΕΛΑΣ, αυτή σφυρίζει αδιάφορα για να μη κατηγορηθεί από τον κάθε Βούγια και τον αριστερό Τύπο ότι «στοχεύει» τους μετανάστες.
Φυσικά, κανείς δεν έσπευσε να εκδώσει καν μια ανακοίνωση, αν και η περιοχή του Βοτανικού, όπου θα ανεγερθεί και το τέμενος, είναι πολύ ευαίσθητη λόγω της ευάριθμης παρουσίας (μουσουλμάνων κυρίως) λαθρομεταναστών. Τα κόμματα της αριστεράς, τα οποία θα διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους αν τολμούσε κάποιος να προβεί σε μια αντίστοιχη ενέργεια κατά τεμένους, φυσικά σιώπησαν. Όμως, τα ιστολόγια έσπευσαν να κοινοποιήσουν την είδηση που το σύστημα απέκρυψε, ώστε να αντιληφθούν επιτέλους οι Έλληνες τι ακριβώς συμβαίνει και το εφιαλτικό και ανελεύθερο μέλλον που του ετοιμάζουν οι θιασώτες της πολυπολιτισμικότητας.
Οι δράστες της ιερόσυλης ενέργειας υπέπεσαν στην αντίληψη Έλληνα κατοίκου, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν στην περιοχή και μετέφερε τα γεγονότα, αρνούμενος να «συμβιβαστεί» με αυτά που είδε.

Η μαρτυρία
«Εχθές το βράδυ στις 2.30 περίπου, ήμουν με την κοπέλα μου στο αυτοκίνητο κοντά στην εκκλησία, στην Αγίας Άννης. Καθόμασταν σε δρόμο κάθετο στην Αγ. Άννης και είχαμε πίσω μας την εκκλησία. Καθόμασταν εκεί για μισή ώρα περίπου.
Πέρασαν δίπλα μας ακριβώς τρεις Πακιστανοί με κελεμπίες και ο ένας κρατούσε ένα μπιτόνι γεμάτο, γιατί το μετάφερε με δυσκολία. Δεν μας είδαν γιατί φοβηθήκαμε και σκύψαμε να μη μας δουν. Μετά από λίγο είδαμε την φωτιά στην εκκλησία 100 μέτρα πίσω μας και φύγαμε αμέσως. Λίγα λεπτά πριν είχε περάσει από εκεί ένα ασημί Punto που το είδαμε πάλι να περνάει την ώρα που φεύγαμε. Στο Punto ήταν μόνο ο οδηγός και φαινόταν να κάνει βόλτες. Όταν φεύγαμε αυτός πήγαινε προς την φωτιά. Το αριστερό stop ήταν σπασμένο» (από το blog hellenicrevenge).


Τίθενται οι βάσεις της σύγκρουσης
Είναι πλέον φανερό τοις πάσι ότι η πολυπολιτισμικότητα θέτει τα θεμέλια μιας σύγκρουσης πολιτισμών στη χώρα μας. Πολλοί φανατικοί ισλαμιστές δεν έχουν έρθει στη χώρα μας με καλό σκοπό, ενώ η πρακτορίστικη υπονόμευση της σταθερότητας στη χώρα μας, θα χρησιμοποιήσει τα ισλαμικά «κανάλια» για να δημιουργήσει συγκρουσιακές συνθήκες. Περιμένοντας λοιπόν οι ισλαμιστές (δογματικοί ή πράκτορες) να συσπειρωθούν γύρω από το νέο τέμενος που βλακωδώς η ελληνική Πολιτεία τους βοηθά να ανεγείρουν, ετοιμάζονται να χτυπήσουν τα θεμέλια του πολιτισμού μας. Σε αυτό το πλαίσιο, οι εκκλησιές μας αποτελούν στόχους. Το σύνθημα «υπέρ πίστεως και πατρίδος», είναι καιρός να δονήσει ξανά τις ψυχές μας. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: