Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Συνεχίζεται η «ρουσφετολογία»

 
Συνεχίστηκε και σήμερα το σήριαλ «ρουσφέτι». Έτοιμος, στην περίπτωση που τον προκαλέσουν ή διαψεύσουν,  να δώσει στοιχεία για το ρουσφέτι δηλώνει ο Υπουργός Άμυνας. 
 «Δεν έχω καμία πρόθεση να ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Ο,τι είχα να πω το είπα», δήλωσε ο Υπουργός για να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα  προειδοποιώντας πως δεν θα διστάσει να δώσει στοιχεία αν το προκαλέσουν. 
«Αν προκληθώ ή αν κάποιος προσπαθήσει να με διαψεύσει τότε να είστε σίγουροι, είμαι υποχρεωμένος να δώσω στοιχεία.
Εύχομαι και ελπίζω να μην αναγκαστώ να φθάσω μέχρι αυτό το σημείο».
Στην αντίπερα όχθη, Ιωνάς Νικολάου, ΕΥΡΩΚΟ και Οικολόγοι σήκωσαν το γάντι, προκαλώντας τον Υπουργό να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Ιωνάς Νικολάου

Ρίχνοντας ελαφρώς τους τόνους, ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ιωνάς Νικολάου, κάλεσε τον Υπουργό να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που κατέχει.  
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι μετά την παραδοχή του Υπουργού ότι δεχόταν αιτήματα από κάποιους καθώς επίσης και η στάση που κράτησε όλο αυτό το διάστημα εγείρουν  πολλαπλά ερωτήματα. 
''Η παραδοχή του κ. Υπουργού ότι δεχόταν αιτήματα από διάφορους, στο βαθμό που θεωρεί ότι επιβαρύνει αυτούς που τα υπέβαλλαν, άλλο τόσο επιβαρύνει και τον ίδιο, ο οποίος τα δεχόταν'', τονίζει ο κ. Νικολάου υπογραμμίζοντας πως
"η στάση του Υπουργού Άμυνας στο συγκεκριμένο ζήτημα εγείρει πολλαπλά και εύλογα ερωτηματικά:

Γιατί δεχόταν αιτήματα για ευμενή μεταχείριση χωρίς να αντιδράσει; Γιατί δεν προέβηκε σε καταγγελίες;
Γιατί επέτρεπε με τη στάση του να συνεχίζονται αυτές οι πρακτικές;'', προσθέτει.

ΕΥΡΩΚΟ

Σε ανακοίνωσή του το ΕΥΡΩΚΟ, καλεί τον Υπουργό Αμυνας να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία, που να αποδεικνύουν αυτά που δηλώνει, θεωρώντας ότι αν δεν το πράξει οι ισχυρισμοί του κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν ως αναπόδεικτες συκοφαντίες.
Οικολόγοι
Οι Οικολόγοι, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ότι η ομολογία του Υπουργού πως επιλέγει ποια αιτήματα θα προωθηθούν στην αρμόδια επιτροπή δημιουργεί απορίες και υποψίες, άρα καλείται να παράσχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για να λάμψει η αλήθεια 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: