Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΛΟΦΟ

 

Ιστοσελίδα του περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί 13-7-2010
Ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Σάρνιτς συμμετείχε σε γεύμα με τους διδάσκοντες των μαθημάτων Κορανίου στην περιοχή του Έβρου. Στο γέυμα που δόθηκε την Δευτέρα στο χωριό Πετρόλοφος της περιοχής Αλεξανδρούπολης πέραν του πρόξενου της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Σάρνιτς, μετείχαν ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραίμ Σερίφ, ο πρόεδρος των θρησκευτικών λειτουργών Θράκης Σαδίκ Σαδίκ ακι ο Γ.Γ. Αχμέτ Αρίφ, ο πρόεδρος των θεολόγων Τζουνέιτ Σαδίκ, και ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σέτσεκ Αλή Πεντζάλ.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Σάρνιτς ανέφερε πως αισθάνεται ικανοποίηση που βρίσκεται εδώ. 
Αργότερα ο ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραίμ Σερίφ, στην σύντομη ομιλία του, είπε πως οι διδάσκοντες των μαθημάτων Κορανίου παρέχουν μια πολύ καλή εκπαίδευση και πως αισθάνεται υπερηφάνια για αυτούς.
Μιλώντας εκ μέρους των διδασκόντων στα Μαθήματα Κορανίου ο θρησκευτικός λειτουργός του Μεγάλου Δερείου Αμπντουραχίμ Κουρού, ευχαρίστησε όλους όσους μετείχαν στο γεύμα
Είδηση : Ερτζάν Τζαφέρογλου
Σχόλιο : Τι έγινε κύριε πρόξενε ; Δε πιστεύω να ζήτησαν αύξηση οι δάσκαλοι των μαθημάτων Κορανίου;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: