Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ BBC-BLUE SKY-ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ-ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ/28-7-2010/ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ..

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ..ΔΡΟΥΓΟΣ
Η προκήρυξη της ΣΕΚΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ και το αντάρτικο πόλης στην χώρα μας ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στις συνεντεύξεις μου σε διάφορα ΜΜΕ. 
Ειδικότερα στο BBC επεσήμανα τη νέα φύση της τρομοκρατίας στην χώρα μας, τις διευρυμένες σχάσεις με ποινικούς και παραβατικούς κύκλους ,το οπλοστάσιο που εμφάνισαν , καθώς και το ότι διαθέτουν υπολογίσιμο και αναβαθμισμένο με το χρόνο οπλοστάσιο και ανθρώπινο δυναμικό.
Στο Ολλανδικό και Αυστριακό ραδιόφωνο εστίασα την τοποθέτηση μου στις πιθανές σχέσεις με εγκληματικούς κύκλους μέσα στις φυλακές καθώς και στις επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας από τις τρομοκρατικές ενέργειες μη-ιδεολογικά καταρτισμένων ανταρτών πόλης.
Στο κορυφαίο εβδομαδιαίο περιοδικό της KINAΣ το LIFE WEEK (τεράστιας κυκλοφορίας) απάντησα σε σειρά ερωτήσεων για την δολοφονία του ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ, το γιατί στην χώρα μας συνεχίζεται η τρομοκρατία, τις επαφές εξτρεμισμού-οργανωμένου εγκλήματος και στο τι μέτρα θα πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση της βίας στην χώρα μας.
Τέλος μιλώντας τηλεφωνικά στην βραδινή εκπομπή του ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ στο BLUE SKY ανέφερα μεταξύ άλλων τα εξής:
ΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ή ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ.
*Η ΜΗ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ NIHILIST-ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ με βασικούς στην πρακτική(χωρίς βέβαια οι της ΣΕΚΤΑΣ να έχουν το θεωρητικό υπόβαθρο) τους ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ-ΚΡΟΠΟΤΚΙΝ.
*Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στα δυο υστερόγραφα της προκήρυξης. Επίσης θα πρέπει να μελετηθούν πιο καλά οι περιπτώσεις της δολοφονίας ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, αλλά και η μακρινή ιστορία της ΓΚΙΝΑΚΗ…(περίπτωση ΜΑΤΕΙ).
*Είναι απαραίτητο εκ νέου να ζητήσουμε την συνδρομή κρατών με ειδικές γνώσεις σε αντάρτικο πόλεων(ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ).
*Οι διωκτικές αρχές είναι αρκετά πίσω σε θέματα κατανόησης των ΝΕΩΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Επίσης ο κομματισμός και η αναξιοκρατία δεν επιτρέπουν κινήσεις-ματ των συναρμόδιων υπηρεσιών.
*Τέλος όπως μου έλεγε επί χρόνια ο εκ των πιο σύγχρονων αναλυτών της τρομοκρατίας ΓΙΟΝΑ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ «τις προκηρύξεις θα πρέπει να τις διαβάζουμε πολλές φορές, να αλληλοσυμπληρώνουμε κομμάτια και να τις διαβάζουμε από το τέλος προς την αρχή». Και πάντοτε βέβαια ας λαμβάνουμε υπόψη ότι η προκήρυξη θα μπορούσε να είναι και παραπλανητική….
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: