Τρίτη 4 Απριλίου 2017

«Κόκκινος Συναγερμός» στην ΕΥΠ: Στις ΜΚΟ κρύβονται πράκτορες της τουρκίας - Έχουν γίνει ήδη τρεις συλλήψεις και αναμένονται εξελίξεις

Τα όπλα που βρέθηκαν στο τζαμί στην Ξάνθη, λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του τούρκου προξένου, συνοδείας πλήθους ονομαστών τουρκοφρόνων, φαίνεται ότι αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά την δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.


***Γράφαμε στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί για τις σοβαρότατες καταγγελίες ενός τούρκου δημοσιογράφου ότι «οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κλιμακώσει τις κεκαλυμμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αυξάνοντας και τον αριθμό των επιχειρησιακών», δήλωση την οποία συνδύαζε με την προειδοποίηση: «Σχεδιάζεται κάποια συνωμοσία;»

Λίγες μέρες μετά αυτά τα γραφόμενα επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο, αφού οι ελληνικές αρχές έχουν ήδη πραγματοποιήσει συλλήψεις κατασκόπων της τουρκίας, εντός Ελληνικού εδάφους.

Οι συλλήψεις αυτές έρχονται να προσθέσουν άλλη μία… διάσταση στο όλο ζήτημα, επιβεβαιώνοντας με άλλον έναν τρόπο την Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε μερικοί από τους κατασκόπους της Άγκυρας, που φωτογράφιζαν εγκαταστάσεις και παρείχαν κάθε είδους πληροφορίες ήταν «αλληλέγγυοι», «εθελοντές» σε ΜΚΟ!

Σας μεταφέρουμε τις περιπτώσεις που έχουν ήδη τεθεί υπόψη των αρχών:

Περί τα τέλη Ιανουαρίου, αλλοδαπός «εργαζόμενος» σε ΜΚΟ με πλούσια δράση στη Λέσβο συνελήφθη να έχει στήσει ολόκληρο σύστημα υποκλοπών. Οι αρχές ασφαλείας υποψιάζονται ότι στόχος του ήταν να παρακολουθεί και να καταγράφει για λογαριασμό της ΜΙΤ όχι μόνο τις κινήσεις του Λιμενικού Σώματος, αλλά και τις απόρρητες συνομιλίες των λιμενικών με τις Ένοπλες Δυνάμεις που βρίσκονται στο νησί.

Μετά τη σύλληψή του αποδείχτηκε ότι πρόκειται για Ισπανό υπήκοο 40 ετών, που είχε δηλωθεί στις Αρχές ως εθελοντής με αντικείμενο την πρώτη υποδοχή και την περίθαλψη προσφύγων που έφταναν στο νησί.

Μετά από μυστική επιχείρηση, οι Αρχές τον αιφνιδίασαν και τον συνέλαβαν. Στο αυτοκίνητό του είχε ειδική κεραία ραδιοσυχνοτήτων και εξειδικευμένο ακριβό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για κατασκοπεία.

Τον Μάιο του 2016, Δανός πολίτης, 66 ετών, συνελήφθη στη Χίο ενώ επιχειρούσε να διαφύγει από το νησί με το πλοίο της γραμμής. Όταν τον ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι στην κάμερά του είχε φωτογραφίες πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, της Frontex και του Λιμενικού.

Ισχυρίστηκε ότι είναι εθελοντής μιας σουηδικής ΜΚΟ και ότι κατ’ εντολή των υπευθύνων της απαθανάτιζε τα πλοία! Η συγκεκριμένη ΜΚΟ επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο εν λόγω ήταν μέλος της, αλλά ότι είχε αποχωρήσει εδώ και καιρό και ότι ποτέ δεν είχε λάβει εντολή να φωτογραφίζει.

Και ένας κομμουνιστής «τουρίστας» κατάσκοπος:
Η πιο ενδιαφέρουσα μέχρι σήμερα περίπτωση, όμως, αφορά τον ηλικιωμένο Γερμανό Κ. Χ. Κ., που συνελήφθη στις 15 Οκτωβρίου 2014 με τις ίδιες κατηγορίες. Ο συνταξιούχος, που ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα, τελικά κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη.

Τον εντόπισαν να φωτογραφίζει ένα ελληνικό φυλάκιο μέσα από το αυτοκίνητό του. Μετά από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του ένα ζευγάρι κιάλια, διάφοροι φακοί για κάμερες και πολλά στικάκια μνήμης.

Η φωτογραφική του μηχανή περιείχε φωτογραφίες εγκαταστάσεων του Ελληνικού Στρατού και κυβερνητικών-δημόσιων κτιρίων στην Κω, η οποία απέχει μόλις 3 ναυτικά μίλια από τις τουρκικές ακτές. Στο σπίτι του βρέθηκαν σημειωματάρια και τουρκικά έγγραφα, αλλά και πολλές ακόμα φωτογραφίες ελληνικών αμυντικών θέσεων, στρατιωτικών οχημάτων, σταθμών τηλεπικοινωνιών κ.ά.

Ο συγκεκριμένος δεν άργησε να ομολογήσει«Κατοικούσα για δύο χρόνια στον οικισμό Πελεζίκι ως συνταξιούχος. Για μία εικοσαετία διετέλεσα στέλεχος του στρατού της Ανατολικής Γερμανίας, ενώ έζησα για αρκετά χρόνια και στην Τουρκία.

Εκεί στρατολογήθηκα με στόχο να συγκεντρώνω πληροφορίες για τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του νησιού. Συνέλεγα στοιχεία και φωτογραφίες, αλλά ουδέποτε άνοιξα κάποιο ντουλάπι ή εισχώρησα σε κάποιον χώρο για να αφαιρέσω απόρρητες πληροφορίες».

Όπως ανέφεραν σε συστημική εφημερίδα αρμόδιοι αξιωματούχοι των Ελληνικών Αρχών, οι κατασκοπευτικές προσπάθειες της τουρκίας έχουν ως όχημά τους και τις ΜΚΟ. Μία χαρακτηριστική περίπτωση ΜΚΟ που φαίνεται να λειτουργεί απόλυτα υπό τον έλεγχο της τουρκίας είναι η ΜΚΟ Ένωση του Ισλαμικού Κόσμου (UNIW) που ιδρύθηκε από ακραίους ισλαμιστές της Τουρκίας το 2005 και ασχολείται με τις μουσουλμανικές κοινότητες στην Ευρώπη και σε άλλες ηπείρους.

Σε αυτή συμμετέχει η περιβόητη «φιλανθρωπική» ΜΚΟ International Humanitarian Relief (IHH), η οποία κατηγορείται ότι μετέφερε κρυφά οπλισμό σε τζιχαντιστές στη Συρία.

Όπως αναφέρεται στις ίδιες πηγές, σε αυτή την προσπάθεια πρωταγωνιστούν ο υπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας Μεχμέτ Γκιορμέζ, ο ψευτομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, ο τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής, τούρκοι επιχειρηματίες που κάνουν δουλειές στην περιοχή και οι περισσότεροι από τους μειονοτικούς δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: