Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Προπαραμονή της 25ης Μαρτίου οι δύο ψευτομουφτήδες φωτογραφήθηκαν με τον Ερντογάν στην Άγκυρα!

Πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία εθνικής πολιτικής από τις εναλλασσόμενες κυβερνήσεις του «συνταγματικού τόξου», οι εγχώριοι πράκτορες του τουρκικού επεκτατισμού φροντίζουν να «ξεσαλώνουν» όποτε τους δίνεται η ευκαιρία.


Χαρακτηριστικό επί του θέματος είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας ‘’Παραπολιτικά’’, το οποίο υπό τον τίτλο: «Στο πλευρό του Ερντογάν οι ψευτομουφτήδες» αναφέρει τα εξής:

«Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον τόσο οι ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής όσο και ο επικεφαλής του τουρκοκόμματος DEB στη Θράκη, που το τελευταίο διάστημα έχουν ξεσαλώσει.

Προπαραμονή της εθνικής μας εορτής, και συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου, ταξίδεψαν παρέα στην Άγκυρα προκειμένου να ακούσουν και να φωτογραφηθούν παρέα με τον Τ. Ερντογάν σε ένα ακόμα εθνικιστικό του ξέσπασμα. 

Αλυτρωτικό και εθνικιστικό ήταν και το θέμα της εκδήλωσης στην οποία έδωσαν το «παρών» οι υποτιθέμενοι «Έλληνες» πολίτες, που όμως αποτελούν κανονικούς εγκάθετους της Άγκυρας στη Θράκη μας. 

«Συγκέντρωση Ρούμελης-Βαλκανίων» ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης στην οποία μαζεύτηκαν όλοι οι τουρκόφιλοι από τη χερσόνησο του Αίνου για να υποβάλουν τα σέβη τους στον «σουλτάνο» και να κάνουν γνωστή την «τουρκοφροσύνη» τους.

Είναι ενδεικτική η παρουσία του ψευτομουφτή Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερήφ, σε αναμνηστική φωτογραφία πολύ κοντά στον Ερντογάν. Ο Σερήφ στην άλλη φωτογραφία ποζάρει χαμογελαστός μαζί με τον  πρόεδρο του DEB, Μουσταφά Αλί Τσαβούς, και τον έτερο ψευτομουφτή (Ξάνθης), Α. Μετέ».

Είναι ξεκάθαρο, από τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ότι τόσο οι δύο ψευτομουφτήδες όσο και ο επικεφαλής του DEB δρουν ως όργανα των συμφερόντων μιας ξένης χώρας σε βάρος της Ελλάδος.
Όλα αυτά, βεβαίως, αφού προηγουμένως έχει προηγηθεί συνεννόηση με το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, το οποίο λειτουργεί σαν μια ανθελληνική σφηκοφωλιά. Το άμεσο κλείσιμο αυτής της σφηκοφωλιάς και η ανάλογη συμπεριφορά σε άτομα και φορείς που λειτουργούν ως προωθητές των τουρκικών επεκτατικών σχεδίων αποτελούν μονόδρομο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ηρεμία στην Θράκη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: