Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ (Βίντεο)

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΟΥΣ. ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΛΕΕΙ…

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ένας Αιγύπτιος μουσουλμάνος καθηγητής, ο Sayyid Al-Qemany, ξεσκεπάζει σε ομιλία του όλη την αλήθεια για το Ισλάμ λέγοντας ότι «το Ισλάμ σήμερα είναι απειλή για όλο τον κόσμο».


Αρχίζει λέγοντας ότι, ο πραγματικός κίνδυνος που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα είναι το Ισλάμ, όπως παρουσιάζεται στην πιο επικρατούσα του μορφή στον αραβικό κόσμο.


Την τελευταία χρονιά έχουμε γίνει μάρτυρες ενός μεγάλου αριθμού τρομοκρατικών περιστατικών-εκδηλώσεων.


Σε όλες τις περιπτώσεις τρομοκρατικών ενεργειών από μουσουλμάνους, συνεχίζει, οι ηγέτες των χωρών δηλώνουν κάθε φορά πως αυτό δεν είναι το πραγματικό Ισλάμ.

Ο Μπαν Κι-Μουν, παρόλο που δεν είναι από αυτά τα μέρη, επίσης ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το Ισλάμ πολύ καλά.

Όλοι τους ισχυρίζονται ότι η τρομοκρατία δεν αντιπροσωπεύει το πραγματικό Ισλάμ.

Όπως φαίνεται, όλοι γνωρίζουν τι είναι το Ισλάμ, εκτός από εμάς.

Αλλά όπως φαίνεται, εμείς γνωρίζουμε τι εστί Ισλάμ , καθώς, αν συγκρίνει κανείς τις διάφορες απόψεις ισλαμικών ομάδων θα παρατηρήσει ότι ο προφήτης Μοχάμεντ ήταν ο μόνος ο οποίος δεν γνώριζε το πραγματικό Ισλάμ.

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ αυτών των ομάδων.


 
Και τώρα, συνεχίζει, θα ήθελα να σας ζητήσω τα παρακάτω. 


Θα ήθελα να ρίξετε περισσότερο λάδι στη φωτιά για την ισλαμοφοβία διότι ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι αντιμετωπίζει έναν παγκόσμιο κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε μουσουλμάνος πιστεύει πως η θρησκεία του μπορεί να εφαρμοστεί και είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε τόπο οποιαδήποτε στιγμή μπορεί απευθείας να θεωρηθεί τρομοκράτης.

Όλοι οι σκορπιοί τσιμπάνε, μερικοί σκορπιοί έχουν σκοτώσει ανθρώπους. 

Ενώ υπάρχουν άλλοι σκορπιοί οι οποίοι δεν έχουν σκοτώσει ακόμα, η μόνη διαφορά τους με τους σκορπιούς που έχουν σκοτώσει είναι ότι οι πρώτοι δεν είχαν την ευκαιρία να σκοτώσουν ακόμη. 

Δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να εκτελέσουν την καλύτερη πράξη η οποία σε φέρνει κοντά στον Αλλάχ.

Η καλύτερη πράξη που σε φέρνει κοντά στον Αλλάχ είναι το καθήκον του τζιχάντ, λέει ο Sayyid Al-Qemany για τους μουσουλμάνους τελειώνοντας.


Είναι γνωστό πως, όσα χρόνια ήταν ο Σαντάμ Χουσεΐν εν ζωή, τα πράγματα στον αραβικό κόσμο ήταν πολύ πιο συγκροτημένα, σύμφωνα με τη αφήγηση ενός νέου στο επόμενο βίντεο. 


Η μουσουλμανική τρομοκρατία δεν είχε εξαπλωθεί με τον τρόπο που εξαπλώνεται σήμερα ενώ οι εξτρεμιστικές ομάδες όπως η ISIS ήταν υπό έλεγχο.



 
Οι μουσουλμάνοι από Ιράκ, Σαουδική Αραβία κλπ θέλουν ύστερα από 1400 χρόνια να επαναφέρουν τον προφήτη Μοχάμεντ. Αυτό σημαίνει πως οι «άπιστοι» ή θα πρέπει να πληρώνουν φόρους ή θα σκοτώνονται-αποκεφαλίζονται. 


Ο νόμος της Σαρίας θα επικρατήσει παντού.

Οι λαθρο έρχονται στην Ευρώπη χωρίς φαγητό ή στέγη και απευθείας τους παρέχονται τα πάντα, μαζί με κοινωνική ασφάλιση, συνεχίζει.



 
Ο μέσος μουσουλμάνος λαθρο, έρχεται στην Ευρώπη παντρεύεται τέσσερις συζύγους, σύμφωνα με την πολυγαμία στο Ισλάμ, γεννά γύρω στα 20 παιδιά και πληρώνεται πλουσιοπάροχα χωρίς να κάνει ή να προσφέρει τίποτα.

Οι μουσουλμάνοι αν και δεν παύουν να είναι άνθρωποι όπως όλοι οι άλλοι, λόγω της θρησκείας τους γίνονται φανατικοί απέναντι σε αλλόθρησκους. 

Δεν δύνανται να γευματίσουν μαζί με «απίστους» διότι σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο πρέπει να τους εκτελέσουν.

Για να καταλάβουμε πως λειτουργεί η δικαιοσύνη στον μουσουλμανικό κόσμο.
Όταν ένας μουσουλμάνος μάχεται για παράδειγμα με έναν Αμερικανό, ύστερα ο μουσουλμάνος αυτός συγκεντρώνει συγγενικά του πρόσωπα και επιστέφει με ακόμη μεγαλύτερο μένος να πάρει εκδίκηση.
 
Ακόμα και η διάσημη Βρετανίδα δημοσιογράφο και συγγραφέα Melanie Phillips είπε σε μια τηλεοπτική εκπομπή ότι 1,6 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι θέλουν να αποτελειώσουν το υπόλοιπο κόσμο.


 
Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν προσφέρει τίποτε παρά μόνο σκορπούν τρόμο.
Πως περιμένετε λοιπόν να σας δείξουν «στοργή»;

 
 
 
 

 
 
 

 
Το Μονφαλκόνε της Ιταλίας θυμίζει πλέον Ισλαμαμπάντ.

 
Ραμαζάνι σε ευρωπαϊκές πόλεις, μια από τις σημαντικότερες ενδείξεις ισλαμοποίησης.

 
Στο Χάλε (Halle) οι κάτοικοι δεν μπορούν πλέον να κοιμηθούν ήσυχα από τους μουσουλμάνους καθώς από τη μια ο χότζας να φωνάζει από το τζαμί τους και από την άλλη τις γιορτές που οργανώνουν σε πεζόδρομους στις πόλεις.
 
 
 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: