Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Με αφορμή την μαύρη επέτειο της προδοσίας της Κύπρου

Οι αριθμητική της καταστροφής του Ελληνισμού.
Κάποιοι συλλογισμοί περνάνε από το μυαλό που θα ήθελα να τους μοιραστώ μαζί σας.

Οι συλλογισμοί μου ίσως σας φανούν …μπακαλίστικοι , όμως θέλω να πιστεύω ότι είναι πέρα για πέρα λογικοί.
Αρχίζω με τους αριθμούς: 1916 ως 1923
Το 1916 Αρχίζει η σφαγή και η γενοκτονία των ελλήνων του Πόντου.
Οι τούρκοι δρουν σε ένα πεδίο όπου ξέρουν ότι δεν θα τους τιμωρήσει κανείς και επιδίδονται με θέρμη στην σφαγή των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις φύλου ή ηλικιακές.
Συνεχίζω με τους  αριθμούς:  1922.
Μόλις 5 χρόνια μετά το 1916 οι σφαγές των Ελλήνων της Ιωνίας συνεχίζονται ακάθεκτα
Οι τούρκοι του Κεμάλ μας ξεριζώνουν από τα πατρογονικά μας εδάφη με σχετική ευκολία αφού έχει πέσει το μέτωπο της Μικράς Ασίας και είμαστε εύκολη λεία στα νύχια του τούρκου.
Τα πράγματα για τους τούρκους εύκολα και χωρίς κόστος  και φυσικά χωρίς καμία τιμωρία, αντιθέτως…..
Το κόστος  του 1922 το νιώθουμε σήμερα στο πετσί μας περισσότερο από ποτέ αφού τα ολέθρια αποτελέσματα της Μικρασιατικής καταστροφής , του ξεριζωμού  και της σφαγής 1.500.000 ελλήνων τουλάχιστον αλλάζουν όλα τα δεδομένα στο Αιγαίο.
Σκεφτείτε αν   ζούσαν σήμερα στις απέναντι ακτές του Αιγαίου  3 ίσως και 4 εκατομμύρια Έλληνες!!!!!
Θα είχαμε μια ισχυρή ελληνική …. έστω (κατά τους τούρκους) μειονότητα η οποία τουλάχιστον δεν θα επέτρεπε να ξεστομίζει κουβέντα περί αμφισβήτησης της Ελληνικότητας του Αιγαίου ο κάθε τούρκος  βάρβαρος.
Αυτό το όνειρο όμως έγινε σκόνη το 1922.
Τώρα πάμε σε άλλους αριθμούς : 1955.
Σεπτέμβρης του 1955 και οι τούρκοι διώχνουν με τον προσφιλή τους τρόπο (αλά τούρκα) τους Έλληνες της Πόλης.
Σφαγές , βιασμοί, εμπρησμοί και όλα τα συναφή άλλη μία φορά μόλις 33 χρόνια μετά τον διωγμό και την σφαγή του 1922.
Και τότε τα πράγματα για τους προαιώνιους εχθρούς του ελληνισμού ήταν εύκολα και χωρίς κανένα απολύτως κόστος .

Σκεφτείτε αν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ζούσαν ένα ή γιατί όχι και δύο εκατομμύρια Έλληνες πόσο θα επηρέαζαν τα τουρκικά πολιτικά πράγματα σήμερα.
Πόσο ζωντανό πράγματι θα ήταν εκείνο το : «Πάλι με χρόνια με καιρούς….» αν ήμασταν ακόμα εκεί.
Πάει κι αυτό το όνειρο, έγινε κι αυτό σκόνη.
Άλλοι αριθμοί : 1974
Η μαρτυρική Ελληνική μεγαλόνησος, η Κύπρος μας ακρωτηριάζεται από τους δύο Αττίλες
Απόλυτη ατιμωρησία και μηδέν στην ουσία κόστος για τους τούρκους.
Μόλις 19 χρόνια μετά το 1955 και ξανά βιασμοί, ξανά σφαγές, ξανά δολοφονίες αμάχων, ξανά χαμένες περιουσίες, ξανά χαμένα Ελληνικά εδάφη.

Με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχει χαθεί το 35% του νησιού και να απειλείται από τότε μόνιμα η κατάληψη και του υπολοίπου αφού τόσα χρόνια τώρα η μία διαπραγμάτευση διαδέχεται την άλλη και κάθε δεκαετία που περνάει ο τούρκος είναι ισχυρότερος και εμείς ισχνότεροι.
Επόμενοι αριθμοί: 1996
Δεν πέρασαν παρά μόνο 22 χρόνια από το 1974 και ξανά οι τούρκοι τα ίδια.
Το 1996 με το γκριζάρισμα των Ιμίων και κατ’ επέκταση του μισού τουλάχιστον Αιγαίου ,είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη η αρχή του μεγάλου σχεδίου των τούρκων.
Και λέω μεγάλου σχεδίου διότι όλες οι άλλες ημερομηνίες που πέρασαν ήταν εύκολα σχέδια  γι’ αυτούς.
Ήταν εύκολα γιατί έπαιζαν σε ένα πεδίο όπου ήδη ήταν εγκατεστημένοι πριν από 600 χρόνια τουλάχιστον και ποτέ δεν έφυγαν από εκεί όλο αυτό το διάστημα.
Η Μικρά Ασία ήταν χαμένη αφού η ενδοχώρα ήταν τουρκική , η Κωνσταντινούπολη ήταν γι’ αυτούς παιχνίδι, η Κύπρος ήταν χαμένη αφού η τουρκία απέχει μια ανάσα από εκεί, αλλά το Αιγαίο, δεν είναι τόσο απλή υπόθεση και το ξέουν οι τούρκοι.
 Το Αιγαίο είναι το δικό μας πεδίο, το σπίτι μας όπου ζουν μόνον (99,9%) ΈΛΛΗΝΕΣ.
Γι’ αυτόν τον λόγο οι τούρκοι  ξέρουν ότι μόνον όταν εμείς θα είμαστε εντελώς ανίσχυροι και αυτή πανίσχυροι , τότε και μόνο τότε θα επιτεθούν .
Ο λόγος που μας έδιωξαν από τα πατρογονικά μας εδάφη οι τούρκοι είναι γιατί ήθελαν να μείνουν στην τουρκία μόνον μουσουλμάνοι και όχι έλληνες που παρέμειναν μάλιστα και Χριστιανοί μετά από τόσα χρόνια οθωμανικής σκλαβιάς.
Ο λόγος που σήμερα θέλουν να μας διώξουν οι τούρκοι από τα πατρογονικά μας εδάφη στην Κύπρο και στο Αιγαίο, είναι ο πλούτος των πετρελαίων μας αλλά φυσικά και η δεδομένη απώλεια εδαφών της τουρκίας χάριν της δημιουργίας του Κουρδικού κράτους.
Σήμερα η Ελλάδα είναι οικονομικά γονατισμένη .
Δεν παράγουμε απολύτως κανένα οπλικό σύστημα ούτε καλά, καλά τα πυρομαχικά μας.
Δεν αγοράσαμε κανένα οπλικό σύστημα τα τελευταία 10 χρόνια σχεδόν και δυσκολευόμαστε να συντηρήσουμε τα ήδη υπάρχοντα που τα περισσότερα θεωρούντα ήδη παρωχημένης τεχνολογίας.
Στον αντίποδα οι τούρκοι κατασκευάζουν όλα τους τα πυρομαχικά και μάλιστα εξελίχθηκαν στην κατασκευή πολλών και διαφόρων κατευθυνόμενων βλημάτων .
Κατασκευάζουν πλοία, άρματα μάχης, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, πυραύλους, χωρίς να παραλείπουμε τον ζήλο τους για την κατασκευή δικού τους μαχητικού αεροσκάφους καθώς και αεροπλανοφόρου!!!!!!!
Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς ότι η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ σε τόσο δυσχερή θέση σε σχέση με την τουρκία εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Όλοι οι αριθμοί δείχνουν πως σύντομα οι τούρκοι θα αποτολμήσουν την εφαρμογή του μεγάλου τους σχεδίου που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση και φυσικά τουρκοποίηση ολόκληρου του Αιγαίου.
Σκεφτείτε χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων στην προσφυγιά εκτός από τις εκατόμβες των νεκρών.
Φυσικά τα σχέδια των τούρκων δεν σταματάνε εκεί.
Η κατακτητική τους σκέψη είναι σαν την αρρώστια που θέλει να καταφάει τα πάντα.
Αν καταφέρει να φάει το Αιγαίο, (αδύνατον κατά την γνώμη μου) θα προχωρήσει οπωσδήποτε και πέρα απ’ αυτό και ο νοών νοείτω .

Θέλω τελειώνοντας να πω ότι πιστεύω στον Θεό και πιστεύω στον στρατό μας .
Φυσικά ούτε ο Θεός θα αφήσει να πάθουμε τέτοιο κακό και άδικο αλλά προπάντων οι ένοπλες δυνάμεις μας που έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη την τεράστια γενναιότητα ,δύναμη και μαχητικότητα τους καθ’ όλους τους αγώνες τους.










Μιλήσιος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: