Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ HELLASFORCE… Η ΕΛΛΑΔΑ στο Επίκεντρο της Συνάντησης Βλαντιμίρ Πούτιν-Ντόναλντ Τραμπ

Η πρώτη μεγάλη συνάντηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν πλησιάζει…


Ο νέος Πλανητάρχης, στο πλαίσιο της G20, θα τα πει από κοντά με τον πρόεδρο της Ρωσίας, με τα θέματα στην ατζέντα τους είναι πάρα πολλά…

Η λίστα των δύο ισχυρών ηγετών είναι μεγάλη, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HELLASFORCE στο επίκεντρο των συζητήσεων τους θα βρεθεί και η Ελλάδα.

Η χώρα μας απασχολεί έντονα τους Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ, και σε συνδυασμό με την έντονη προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο, θέλουν να παίξουν ενεργό ρόλο στις εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες.Η έναρξη των γεωτρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, η στρατιωτική βάση της Σούδας, το Κυπριακό, η πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού θα απασχολήσουν Τραμπ και Πούτιν.


Υπάρχει όμως και ένα κυρίαρχο ζήτημα και για τους δύο, αφού ήδη έχουν καταστρώνουν τα πλάνα τους για την διάδοχη κατάσταση στην πρωθυπουργία της χώρας μας.


Και αυτό είναι, σύμφωνα με αποκλειστικής πληροφορίες του Hellasforce, ένα από τα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο της μεταξύ τους συζήτησης.


Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, σκέφτονται έντονα τη βασιλική οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, και τους πρίγκιπες Νικόλαο και Παύλο, με τον δεύτερο να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις τους.


Την ίδια ώρα ακούγεται έντονα και το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αν προχωρήσει το πλάνο Τραμπ-Πούτιν θα τοποθετηθεί σε ρόλο-κλειδί.


Παραμείνετε συντονισμένοι, θα σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ…


ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η «ΣΥΜΦΩΝΙΑ της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ» και η Υπερ-Απόρρητη Συνάντηση του Πρίγκιπα…

Πρίγκιπας Παύλος και Κώστας Καραμανλής στο Τιμόνι…

ΣΥΜΦΩΝΙΑ Βασιλιά με Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ για την Ελλάδα!!!

Ραγδαίες Πολιτικές Εξελίξεις! Ο Πρίγκιπας πήρε το… χρίσμα από τον Πλανητάρχη για την Ελλάδα


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: