Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Μαρτυρική Κύπρος : 43 ολόκληρα χρόνια ντροπής

Σε λίγες ημέρες θα γεμίσουν όλες (σχεδόν) οι ιστοσελίδες με αφιερώματα στην αποφράδα εκείνη ημέρα που τα μογγολικά  στρατεύματα (Αττίλα) πάτησαν τα μιαρά τους πόδια στο νησί  της Αφροδίτης.


Ναι , σαν νησί της Αφροδίτης το γνωρίζουν και όλοι οι δυτικοί που έχουν μία κάποια μόρφωση και κάποια παιδεία.
Νησί της Αφροδίτης και όχι του Αχμέτ ή του Αλί ή του Τζων και του Τζωρτζ, της Αφροδίτης!!!!
Έχουν περάσει από εκείνη την καταραμένη ημέρα 43 ολόκληρα χρόνια.
Τι κάναμε σαν Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια;
43 ολόκληρα χρόνια ακόμα και ένας λαός χωρίς ιδιαίτερη αρετή και χωρίς ιδιαίτερη ιστορία κάτι θα είχε κάνει για το θέμα.

43 ολόκληρα χρόνια μετά μας κοροϊδεύουν οι κατακτητές τούρκοι μαζί με τα τσιράκια τους στον ΟΗΕ και αλλού  με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το νησί να διχοτομηθεί νομιμοποιώντας τους εισβολείς, όχι ότι το νησί δεν ήταν διχοτομημένο, αλλά υπήρχε ακόμη μια ελπίδα, τώρα πια καμία.
43 ολόκληρα χρόνια μετά δεν υπάρχει καν το ενιαίο αμυντικό δόγμα !!!!!!!
43 χρόνια είναι πάρα πολύς χρόνος , είναι σχεδόν δύο γενιές και ως εκ τούτου δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία.
Σ’ αυτά τα 43 χρόνια η Ελλάδα έζησε το «σισμίκ» , είδε το Αιγαίο να γίνεται σουρωτήρι από τα μιαρά τουρκικά αεροπλάνα, είδε να γκριζάρετε το Αιγαίο μετά την νύχτα των Ιμίων, είδε να θέλουν να ξεσκίσουν τις σάρκες της Κύπρου με το μιαρό σχέδιο Ανάν, είδε Κυπρίους πατριώτες αδέλφια μας να εκτελούνται εν ψυχρώ από τον προαιώνιο της εχθρό χωρίς καμία απολύτως αντίδραση, είδε Έλληνες παλικάρια πιλότους μας ελικοπτέρων και αεροσκαφών να δολοφονούνται έμμεσα η άμεσα από τον ίδιο ελεεινό και μιαρό κατακτητή , είδε τα μιαρά πολεμικά σκάφη των μογγόλων να φτάνουν ως το Σούνιο, αλλά αντίδραση καμία.
 Αφού 43 χρόνια τώρα αποδειχθήκαμε κατώτερη των περιστάσεων και πολύ κατώτερη της ιστορίας μας και των προγόνων μας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αναμένουμε και τα χειρότερα και μας αξίζει και καλά να πάθουμε, εκτός αν ο Θεός αποφασίσει διαφορετικά, διότι μόνον στο μεταφυσικό μπορεί κανείς να εναποθέσει της ελπίδες τους Ελληνικού Έθνους.
Μιλήσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: