Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Οι Τούρκοι «μαζεύτηκαν» από την δυναμική αντίδραση των Λιμενικών!

Πολλά ακούστηκαν και πολλά ειπώθηκα αλλά βλέποντας και τα άρθρα επωνύμων δημοσιογράφων που είναι ή θέλουν να είναι περίπου και ως σύμβουλοι της Κυβέρνησης καλά θα κάνουν να μην μπαίνουν σε χωράφια που δεν τα γνωρίζουν !


Η δυναμική αντίδραση των Λιμενικών που έδρασαν όπως ακριβώς προβλέπουν οι διεθνείς κανόνες και το δίκαιο της θάλασσας έδειξε στους Τούρκους ότι δεν είμαστε δεδομένοι και αυτό καλό θα ήταν να το βάλουμε καλά στο τσερβέλο μας !



Επίσης τα Τούρκικα πληρώματα που δρουν  στην περιοχή όπου λαθρεμπόριο ,όπλων ,ναρκωτικών και διακίνηση λαθρομεταναστών με την ανοχή της Κυβέρνησης και των Τοπικών Μπέηδων ,θα πάρουν το μήνυμα ότι οι Ρωμιοί δεν αστειεύονται !!!

Όσο για τη  Πολεμική Κρίση που τα Ελληνικά ΜΜΕ ανακάλυψαν από μια ανάρτηση των Τούρκικων ΜΜΕ που ελέγχονται από το  «δημοκρατικό Καθεστώς του Σουλτάνου» …Ότι τρία πολεμικά των Τούρκων έφτασαν στην περιοχή…»Μπούρδες «
Τα μόνα σκάφη που έπλευσαν προς το φορτηγό πλοίο  και όχι  βέβαια στο σημείο του συμβάντος , ήταν δύο περιπολικά της Τούρκικης Ακτοφυλακής και αργότερα μια Τορπιλάκατος στα Όρια που ήρθε προς ενίσχυση των Λιμενικών Σκαφών !

Η Αντίδραση της Τουρκίας σταμάτησε εκεί …Το πόσα σκάφη είχε το Πολεμικό Ναυτικό μας σε ετοιμότητα  εκείνο το βράδυ δεν θέλετε να το ξέρετε!
Οι Τούρκοι είναι  (σιγουράνζες ) και οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο  μπράβο στα παιδιά του Λιμενικού που εφάρμοσαν αυτά που προβλέπονται !!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: