Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (PHOTOS)

Εξαιρετικά επιτυχημένη επιχείρηση πραγματοποίησε ο ΟΠΚΕ Περιστερίου καταφέρνοντας να συλλάβει επικίνδυνο δράστη που κλείστηκε σε οικία επί της οδού Αλκιβιάδου 30 στο κέντρο της Αθήνας.


Οι άνδρες της ΟΠΚΕ λειτουργώντας βάσει κανονισμών και προβλεπόμενων ενεργειών επιχείρησαν με άριστο επαγγελματισμό με στόχο να συλλάβουν έναν οπλισμένο κακοποιό με βαρύ οπλισμού που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αιματηρή συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες. 

Σημειώνεται, ότι ο δράστης είχε πραγματοποιήσει επίθεση σε αλλοδαπό υπήκοο με τον οποίο και διατηρούσε σχέση και εκ των υστέρων “ταμπουρώθηκε” σε οικία απειλώντας τους αστυνομικούς.
Σημειώνεται, ότι στο σημείο βρέθηκαν αρχικώς δυνάμεις της Άμεσης Δράσης και ειδικότερα δικυκλιστές των ομάδων Ζ και ΔΙΑΣ οι οποίοι και έκαναν περίμετρο και ακολούθως ομάδα ΟΠΚΕ ήταν έτοιμη να πραγματοποιήσει έφοδο σε περίπτωση που αυτή απαιτούνταν.

Με επιτυχία ο ειδικός διαπραγματευτής της Υποδιεύθυνσης Επιχειρήσεν κατάφερε αναίμακτα να κάνει τον κακοποιό να συμβιβαστεί και να εξέλθει της οικίας του.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: