Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Κάρολος Παπούλιας :"Εγγύηση οι Ένοπλες Δυνάμεις για το τόπο"


«Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, εξαιτίας της ετοιμότητας και του υψηλού φρονήματός τους, αποτελούν εγγύηση και για την ασφάλεια της περιοχής και για την ασφάλεια του ελληνικού λαού, που έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στα ένστολα παιδιά του», δήλωσε μετά το τέλος της επίσκεψης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε:
 «Αποτίουμε τιμές στους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων για τη δουλειά που κάνουν, μία δουλειά, που χρειάζεται γερά νεύρα και ξεπερνά τις ψυχοσωματικές αντοχές ενός ατόμου.

Τιμάμε αυτές τις Ενοπλες Δυνάμεις και είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιες Ενοπλες Δυνάμεις νομίζω ότι η Ελλάδα θα έχει τουλάχιστον την ηρεμία της για να ρίξει τις δυνάμεις της στη μεγάλη μάχη για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης».

 Παρόντες στις δηλωσεις ήταν πέρα από τους υπουργούς οι δύο αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ (που πρόσφατα είχε συναντηθεί και κατ ιδίαν με τον Πρόεδρο). 

Οι αρχηγοί ΓΕΝ και ΓΕΑ απομακρύνθηκαν αμέσως μετά την σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο. Σημαντικό ειναι πως στην συνάντηση ήταν παρών και ο νέος διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Δημήτρης Γεωργιόπουλος
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: