Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Οριστική ρήξη για το ΜΤΣ:"Τον Ιανουάριο δίνουν μειωμένο μέρισμα κατά 25%".



Μετά από την νέα προσπάθεια να παρουσιαστούν οι στρατιωτικοί ως οι απόλυτοι προνομιούχοι έρχεται η οριστική ρήξη:όπως αποκαλύπτει το Onalert,η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο "σχέδιο διάσωσης" του ΜΤΣ,χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των δικαιούχων του.

Σύμφωνα με ανώτερη πηγή του υπουργείου Άμυνας, "τον Ιανουάριο οι μερισματούχοι θα εισπράξουν κανονικά το μέρισμά τους, μειωμένο κατά 25%"!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η καταβολή του μερίσματος θα γίνει για τελευταία φορά με κονδύλια του υπουργείου Οικονομικών και από το επόμενο τρίμηνο πιστεύουν ότι η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί αφού ήδη θα έχουν αυξηθεί και οι εισφορές των στρατιωτικών κατά 1%! "Το πολύ ,πολύ να χρειαστούμε μία μικρή οικονομική βοήθεια από το υπουργείο Οικονομικών", είπε στο Onalert η ίδια πηγή.

Σ΄αυτό το σχέδιο "σωτηρίας" εχουν εκφράσει την αντίθεσή τους σύσσωμες όλες οι Ενώσεις Αποστράτων,οι οποίες δεν καταννοούν γιατί θα πρέπει να πληρώσουν οι δικαιούχοι τα εγκληματικά λάθη όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.
Πως θα αντιδράσουν οι απόστρατοι;

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: