Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Άρχισε εκ νέου ο “βομβαρδισμός” του τρόμου; Η γρίπη Η1Ν1 είναι εδώ και μας απειλεί…

 



Είναι σε όλους γνωστός πια ο ιος Η1Ν1, η πανδημία και τα εμβόλια του 2009, αλλά και η φρενίτιδα με την οποία τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη βάλθηκαν να μας εμβολιάσουν ανεξαιρέτως αν ανήκουμε ή όχι στις ευπαθείς ομάδες.

Η διαμάχη των “ειδικών” στα τηλεοπτικά παράθυρα, μονοπώλησε τότε το ενδιαφέρον των πολιτών, που ωστόσο στη συντριπτική του πλειοψηφία “γύρισε” τη πλάτη στον εμβολιασμό, σε παγκόσμιο μάλιστα επίπεδο.

Πιο κάτω παραθέτω ορισμένους συνδέσμους – links – από αμερικανικά αλλά και ευρωπαϊκά δημοσιεύματα, σε εφημερίδες, ιστοσελίδες, ιατρικούς οργανισμούς που κάνουν αυτές τις μέρες το γύρο του κόσμου, με σκοπό να μας ενημερώσουν πως η γρίπη Η1Ν1 επιστρέφει…

Μια γρίπη, που κατά γενική ομολογία των ειδικών, “σκότωσε” στο περσινό της πρώτο ξέσπασμα λιγότερους από όσους “σκοτώνει” ετησίως η απλή γρίπη.

Σώνει και καλά πρέπει να μας εμβολιάσουν;

Ο κυριότερος τίτλος: Ten dead as H1N1 flu returns to Britain (Δέκα πέθαναν από την επιστροφή του Η1Ν1 στη Βρετανία)

REUTERS - MSNBCHEALTH PROTECTION AGENCY - DAILY TIMES MEDICAL NEWS TODAY - THE MALAYSIAN INSIDE - ABC NEWS - AMERICAN MEDICAL NETWORK -

Σε όλα τα δημοσιεύματα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη δήλωση του Καθηγητή Επιδημιολογίας, John Watson, επικεφαλής του Health Protection Agency, που τονίζει: “τις τελευταίες βδομάδες έχουμε παρατηρήσει αύξηση των κρουσμάτων του ιού Η1Ν1″.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ορισμένα δικά μας ΜΜΕ…

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Θανατηφόρο κρούσμα του Η1Ν1 στη Βουλγαρία – Σε επαγρύπνηση οι αρχές

ΤΟ ΒΗΜΑ: Ενας νεκρός ύστερα από την επανεμφάνιση της γρίπης.

Geopolitics & Daily News

Δεν υπάρχουν σχόλια: