Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά…

Σε λίγες ώρες το 2010 φεύγει και στη θέση του έρχεται ένας νέος ολοκαίνουργιος χρόνος γεμάτος ελπίδα, αισιόδοξα μηνύματα και χαρά. Αυτό τουλάχιστον είναι που θέλουμε για το 2011, αν και η κρίση την οποία διέρχεται η χώρα μας μάλλον φρένο βάζει… παρά γκάζι στην αισιοδοξία μας.

Πού όμως θα ξεπροβοδίσουμε την παλιά χρονιά και πώς θα γιορτάσουμε τον ερχομό της νέας;

Θεσμό αποτελεί πλέον ένα από τα μεγαλύτερα party της πόλης το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο glamorous Βall Room του Hilton Athens Hotel. Επτά ώρες DJ Set με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο και τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο και Warm Up DJ Set με τον Παντελή Στασινό συνθέτουν το σκηνικό της ξεχωριστής βραδιάς.

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα το βράδυ το στολισμένο και ντυμένο στα γιορτινά του Gazarte διοργανώνει ένα «Πάρτι μέχρι το ξημέρωμα» με προσκεκλημένους τους «Joy Parade Big Party Band». Με ήχους soul, disco, rock and roll και swing της δεκαετίας του 30’ και του 40’, η περιζήτητη χορευτική μπάντα υπόσχεται ένα αξέχαστο πάρτι.

Μια διαφορετική πρόταση για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κάνει ο DJ Panko- των Ojos de Brujo- ο οποίος εμφανίζεται στο @Ρουφ και  υποδέχεται μαζί με το κοινό το 2011 συνδυάζοντας  ενεργητικούς και πολύπλοκους ρυθμούς με επιρροές από την Αφρική ως την Αμερική.

Κλείνοντας, το Almaz προτείνει να θυμηθούμε παλιότερες Πρωτοχρονιές και να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου μ' ένα μεγάλο, απρόβλεπτο party. Μετά τα μεσάνυχτα οι Κωνσταντίνος Καλφακάκος, Σπύρος Παγιατάκης από τον Best 92.6 και Χρήστος Παπαμιχάλης από τη Μελωδία κάνουν rewind στα 80's, τα 90's και τα και μας γεμίζουν αισιοδοξία και κέφι για τη νέα χρονιά.

Και να θυμάστε πως ό,τι κι αν επιλέξετε τον πρώτο λόγο έχει η καλή παρέα. Καλή χρονιά!!!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: