Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ο Α/ΓΕΣ στον Έβρο ,μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.



«Είναι σημαντική η παρουσία του στρατού στη περιοχή. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ίδιες με τον παρελθόν, ωστόσο, εμείς ως Θρακιώτες τις βιώσαμε σε όλα τα επίπεδα. 

Η δύναμη αποτροπής του στρατού είναι εξαιρετικής σημασίας ειδικά όταν αποτελεί, όπως εδώ, ένα φάρο κοινωνικού έργου», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και Βουλευτής Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ, Φράγκου Φραγκούλη, επισκέφθηκε το στρατόπεδο “Αντιστρατήγου Κυρούδη Νικόλαου” στη Νέα Σάντα Ροδόπης. 

   

Παράλληλα υπογράμμισε πως οι παρεμβάσεις, του συγκεκριμένου στρατοπέδου στην τοπική κοινωνία είναι εξαιρετικά σημαντικές, προκειμένου να μην υπάρχουν αισθήματα αποκλεισμού και σημείωσε ότι «εμείς ως Θρακιώτες, θεωρούμε τον στρατό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά.


Είναι σημαντικό, ότι σήμερα έχουμε ένα στρατό άρτια εξοπλισμένο, σύγχρονο, με νέους ανθρώπους και ιδέες σε όλους τους τομείς».

    

Ο κ. Πεταλωτής αντάλλαξε ευχές για τις εορτές με αξιωματικούς και οπλίτες και ευχαρίστησε, εκ μέρους της πολιτείας αλλά και της τοπικής κοινωνίας, τον στρατό για το έργο του στην περιοχή.

Στη διάρκεια της επισκέψεως του στο στρατόπεδο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημερώθηκε από τον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο, Φράγκο Φραγκούλη, και τους επιτελείς του για θέματα που απασχολούν τις ένοπλες δυνάμεις, ενώ του απονεμήθηκε τιμητικά, ο Πράσινος Μπερές και το Στιλέτο του Καταδρομέα.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: