Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Οταν ο εισβολέας σε κατηγορεί για... ρατσισμό

erdogannn 


Τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τον αγώνα μπάσκετ του ΑΠΟΕΛ με την τουρκική Καρσίγιακα καταδίκασε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο για άνοδο του ρατσισμού στην ελληνοκυπριακή πλευρά!!! 

«Είναι ανησυχητικό να βλέπουμε ότι ο ρατσισμός και η βία κατά των Τούρκων αυξάνεται στην ελληνοκυπριακή πλευρά, ενώ εμείς εργαζόμαστε για το διάλογο και τη συμφιλίωση» δήλωσε μεταξύ άλλων... χαριτομένων ο Ερντογάν από το βήμα της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Θυμίζουμε ότι η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα ηλικίας 15 ετών, για τα επεισόδια μετά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής Πίναρ Καρσίγιακα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός ανέφερε ότι η παρέμβαση των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας ήταν "άμεση, αποφασιστική και καταλυτική με στόχο να προστατευθεί η αποστολή της τουρκικής ομάδας, γεγονός που... επιτεύχθηκε χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των μελών μας".

Παράλληλα δήλωσε ότι δεν υπήρξε τραυματισμός των μελών της τουρκικής ομάδας, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε πρόκληση από πλευράς της τουρκικής ομάδας και πρόσθεσε ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ενήργησαν "εντελώς αναίτια και απρόκλητα".

Ε, ναι σιγά την πρόκληση στην οποία έχουν προβεί οι Τούρκοι στην Κύπρο, για να έχουν εχθρικά αισθήματα οι Έλληνες! Μόνο το 42% του νησιού έχουν καταλάβει. Μόνο εάν ήταν πάνω από το 50% θα ήταν ... πρόκληση.

Η κυπριακή αστυνομία συνεχώς παλεύει για να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό της ως απόλυτα ελεγχόμενου οργάνου του καθεστώτος Χριστόφια, ο οποίος δήλωσε πως «θα προσπαθήσουμε να ξεριζώσουμε το φασισμό από τις ψυχές των ανθρώπων με κάθε νόμιμο μέσο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: