Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τα UFO, το δημοσίευμα της Pravda, και η πρόσφατη δημοσίευση στρατιωτικών εγγράφων της Πολεμικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας για τους εξωγήινους.



Προχθές στις 26 Δεκεμβρίου, ανάρτησα ένα κείμενο με το τίτλο: Pravda: Τα UFO θα είναι εδώ το Δεκέμβριο του 2012. 

Το κείμενο αναφερόταν στο δημοσίευμα της Ρωσικής εφημερίδας, Pravda, που είχε το τίτλο: Three giant spaceships to attack Earth in 2012? 

Είναι γεγονός πως εκτός της ρωσικής Pravda, τη τελευταία βδομάδα έχουν δημοσιευτεί πολλά άρθρα στον Ευρωπαϊκό, και όχι μόνο, τύπο, που κάνουν λόγο για εξωγήινους, για επισκέψεις τους στη γη, ακόμη και για τρομοκρατικά σενάρια.

Ο ίδιος δεν θέλω να πάρω θέση, έχω τις ίδιες απορίες με εσάς, όπως επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω αν υπάρχει …δόλος, μιας και ”είδαν” το φως της δημοσιότητας όλες οι αποκαλύψεις μαζί (έχω λάβει σχετικά email που με ρωτάνε). 

Η σημαντικότερη αποκάλυψη όλων, είναι αυτή που δημοσιεύτηκε επίσης μία βδομάδα πριν, όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Νέας Ζηλανδίας, και κυρίως η Πολεμική τους Αεροπορία, άφησαν ελεύθερα προς δημοσίευση 2.000 απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα που αναφέρονται αποκλειστικά στο θέμα των εξωγήινων. Τα 2.000 έγγραφα αφορούν τη περίοδο 1952 – 2009.

Πιο κάτω παραθέτω τις τελευταίες 153 σελίδες (σε μορφή pdf) των στρατιωτικών εγγράφων, που αφορούν τη τελευταία περίοδο, 1990 – 2009, και τα …συμπεράσματα δικά σας.

ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ: AIR-1630-2-Volume-2-1990-2009

Σχετικά δημοσιεύματα:

Geopolitics & Daily News

Δεν υπάρχουν σχόλια: