Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Η σπαρακτική κραυγή μιας Γεζίντι: Βομβαρδίστε το πορνείο! Με έχουν βιάσει 30 φορές και δεν είναι καν μεσημέρι…


γεζιντι4-620x412

Γροθιά στο στομάχι της «πολιτισμένης» Δύσης, η οποία επιμένει να εξοπλίζει τους δήθεν «μετριοπαθείς» ισλαμιστές δολοφόνους, αποτελεί η σπαρακτική έκκληση μίας γυναίκας Γεζίντι που πωλήθηκε ως σκλάβα του σεξ μετά την αιχμαλωσία της από τους τζιχαντιστές της ISIS.

Η νεαρή κοπέλα καλεί τους Κούρδους μαχητές να βομβαρδίσουν το πορνείο που κρατείται, καθώς όπως λέει δεν αντέχει άλλο το δράμα που βιώνει.

Η γυναίκα, το όνομα και τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά, πιστεύεται ότι βρίσκεται φυλακισμένη μαζί με άλλες νεαρές κοπέλες και κορίτσια της φυλής της σε έναν από τους οίκους ανοχής που ανήκουν στους τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με ομάδα ξένων ακτιβιστών, η απελπισμένη Γεζίντι κατόρθωσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Κούρδους Πεσμεργκά, στους οποίους περιέγραψε τα απάνθρωπα βασανιστήρια που υφίσταται.

Η γυναίκα φέρεται να είπε στους μαχητές ότι εξαιτίας των επανειλημμένων βιασμών δεν μπορεί πλέον να πάει στην τουαλέτα, ενώ πρόσθεσε ότι τα όσα βιώνει είναι τόσο οδυνηρά που σχεδιάζει να αυτοκτονήσει, ακόμη και αν απελευθερωθεί.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BBC World Service, ένας από τους Πεσμεργκά που μίλησαν με την νεαρή Γεζίντι, είπε ότι η κοπέλα έκλαιγε με λυγμούς στο τηλέφωνο.

«Αν ξέρετε πού βρισκόμαστε, σας παρακαλώ βομβαρδίστε μας … Δεν υπάρχει ζωή μετά από αυτό. Θα αυτοκτονήσω ούτως ή άλλως… Έχω ήδη βιαστεί 30 φορές και δεν είναι καν μεσημέρι…Δεν μπορώ πλέον να πάω στην τουαλέτα…Σας παρακαλώ βομβαρδίστε μας», είπε η απελπισμένη γυναίκα, σύμφωνα με τον Karam.

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 7.000 γυναίκες κρατούνται αιχμάλωτες από τους ισλαμιστές δολοφόνους της ISIS, οι οποίοι είτε τις πωλούν ως σκλάβες του σεξ, είτε τις χαρίζουν ως παλλακίδες σε άλλους τζιχαντιστές.

Hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια: