Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Μιλάνε για αλήθεια , αρχές κι αξίες οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !

AAA_650_420
Η βουβή μας θλίψη, η πολύχρονη σιωπή κρύβει την πραγματική «βόμβα», που θα τινάξει στον αέρα όλη την ψευτιά και τη σαπίλα. 

Το γνωρίζει… και προετοιμάζεται το καθεστώς.


Πολύ ευφάνταστοι οι «σκηνοθέτες» της παράστασης! 

Στείλανε τον Γ.Α.Π να τιμήσει την προδοτική γενιά του, για να είναι όλοι μαζί οι σαλτιμπάγκοι μια «όμορφη παρέα» την ώρα της Μεγάλης έκρηξης.

 Τα «αφεντικά» των αγορών δίνουν εντολή όλος ο θίασος της μεταπολίτευσης να βρίσκεται επί σκηνής, γιατί η μαύρη αυλαία της μεγάλης ψευτιάς πέφτει.

Το γυαλί της απάτης είναι έτοιμο να τους δεχτεί όλους στο «ενωτικό μέτωπο» της «Σωτηρίας» μας! 

Οι γνωστές γραφίδες ,το «άνθος» των δημοσιοκάφρων-τρομολάγνων, άλλη μια φορά βρίσκεται στο πόστο του, πρόθυμο να «πείσει»(;) ή να εφησυχάσει τους αφελείς. 

Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουν το «θεάρεστο» έργο τους, να μας «σώσουν» άλλη μια φορά ,όπως το κάνουν «επιτυχώς» χρόνια τώρα.

Την κρίσιμη ώρα τους θέλουν όλους επί σκηνής ;

Ο υιός Παπανδρέου οφείλει να κλείσει το μεταπολιτευτικό σκηνικό της φρίκης ,που ο πατέρας το έστησε στα θεμέλια της δικής μας αυταπάτης, της άγνοιας και της λήθης.

« Καλλιεργούν» ιούς , αρνητικά συναισθήματα, φόβο, ανασφάλεια, σκοταδισμό, σύγχυση, βαρβαρότητα, κανιβαλισμό, για να ολοκληρώσουν και την τελευταία πράξη του δράματος.

Ζούμε πια για τα καλά την παράνοια σε όλο της το μεγαλείο! 

Περιμένουμε να «σωθούμε» μέσα από το ίδιο θεσμικό πλαίσιο, το εθελόδουλο καθεστώς της ατιμωρησίας, τα αρχηγικά κόμματα του κοινωνικού κατακερματισμού ,της ισοπέδωσης της ζωής μας. 

Γινόμαστε «θυσία» για ένα παράνομο χρέος, για ένα ιδιωτικό τραπεζικό νόμισμα, για την Ε.Ε του ολοκληρωτισμού και της βαρβαρότητας των τζογαδόρων του θανάτου.

Κι έρχεται τώρα ο τιμητής της «αλήθειας», ο πρώτος τη τάξει των σαλτιμπάγκων της «πολιτικής» χαβούζας, για να δοκιμαστούν κι οι τελευταίες αντοχές μας; 

Τι να πεις! 

Μήπως τουλάχιστον έτσι σηκωθούμε όρθιοι σαν ένα σώμα, μια ψυχή και την ύστατη ώρα σώσουμε τις ζωές μας, τα παιδιά μας και τη χώρα από τα κοράκια των «αγορών»;

Είμαστε αυτοί που «δίδαξαν» τιμή, φιλότιμο, αξιοπρέπεια κι έρχονται οι σχιζοφρενείς εξ εσπερίας φραγκολεβαντίνοι εθελόδουλοι-υπήκοοι των «αγορών» να μας μιλήσουν για αλήθεια, αξίες και αρχές και να μας «δείξουν τα αμπελοχώραφά μας».

Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι δουλόφρονες ,οι ξεδιάντροποι φιλοτομαριστές με τη σεμνότητα, την αξιοπρέπεια, τη λεπτότητα και το μεγαλείο της Ελληνικής σκέψης;

 Τι σχέση έχουν αυτοί οι γελοίοι φτωχοδιάβολοι με το δέος που προκαλεί –κυρίως σήμερα-ο μόνος ανθρωποκεντρικός πολιτισμός που μπορεί να αναγεννήσει τον πλανήτη;

Οι ανθρώπινες κοινωνίες πια απελευθερώνονται κι η αρχαία Ελληνική φιλοσοφία ως θέαση ζωής και νοήματος επιβεβαιώνεται, θριαμβεύει. 

Ο άνθρωπος ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στο φως . 

Καταρρέει ο «πολιτισμός» της βαρβαρότητας ,το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα κι η «ισχυρή» μαφία του βρίσκεται πια σε αδιέξοδο.

Ποτέ ξανά στην παγκόσμια ιστορία δεν υπήρξαν τόσο ανοιχτοί δρόμοι για την λαική παρέμβαση-κυριαρχία. 

Ποτέ ξανά τέτοια δυνατότητα χειραφέτησης κοινωνικής κι ανεξαρτησίας δεν υπήρξε για τους λαούς.

 Ποτέ ξανά η αλήθεια δεν έλαμψε, για όσους έχουν τη γνώση, την παιδεία και αναγνωρίζουν τις ιστορικές «συντεταγμένες».

Αυτοί οι αμαθείς γραικύλοι σίγουρα δε μπορούν να αναγνωρίσουν τα σημάδια. 

Εμείς οι Έλληνες έχουμε τεράστιες δυνατότητες, γιατί είμαστε ιστορικά ο πιο πολιτικοποιημένος λαός με την πλέον εξωστρεφή ,αισιόδοξη και ανθρώπινη φιλοσοφία ζωής.

Η λαική μας μουσική, η ποίηση, η τέχνη ,η φιλοσοφία, η πνευματική μας κληρονομιά και παράδοση ύμνησαν τις ανθρώπινες σχέσεις, την ελευθερία, το όνειρο, την αγάπη, την αλήθεια, το δίκαιο. 

Τι σχέση έχουν με αυτές τις αξίες τα μιάσματα αυτά του ζόφου;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η διαστροφή της ανθρώπινης φύσης, που αντιπροσωπεύουν όλοι αυτοί οι γελοίοι επίδοξοι «ηγέτες», τελειώνει ,γιατί ούτε τα νήπια δεν μπορούν να αντέξουν τα «σοφά» τους επιχειρήματα και λόγια, όταν η χώρα καταρρέει κι η ανεργία ως βόμβα γκρεμίζει συθέμελα, δομικά, όλο το ξεπουλημένο καθεστώς των υπανθρώπων.

Η ανταπόδοση δεν είναι «παραχώρηση», αλλά συμπαντικός νόμος.


Όσο πολύ αδικηθήκαμε, όσο πιο πολλή απέχθεια και πόνο ζήσαμε εξαιτίας των εθελόδουλων πολιτικών, τόσο πιο πολύ θα δικαιωθούμε –φτάνει να διεκδικήσουμε τη νίκη, πιστεύοντας απόλυτα στον καλό μας εαυτό, στις αστείρευτες και εν πολλοίς καταπιεσμένες δημιουργικές μας δυνάμεις, στην έμπνευσή μας, στην ανεκτίμητη πνευματική μας κληρονομιά, στη δημοκρατία.

Και θα τη διεκδικήσουμε τη νίκη για να επιβιώσουμε και δεν μας άφησαν άλλο περιθώριο τώρα που η φωτιά καίει στην περιοχή μας από αυτόν της ενωτικής μας έγερσης για τη διεκδίκηση των αυτονόητων λαικών και εθνικών μας δικαίων.

Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουν για κανένα λόγο.
Ήδη το ανοσιούργημά τους δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε υπάρχει ισοβαρής τιμωρία για τα έργα τους. 

Η εσχάτη προδοσία είναι η πιο επιεικής διατύπωση… Είναι αναίσθητοι, αναίσχυντοι, απαθείς.

Θυμηθείτε… Μας τη «χρωστάει» η ιστορία αυτή τη νίκη… Σοφά, ειρηνικά ,πολιτισμένα- όπως μας πρέπει- σαν σε χορό ή πανηγύρι θα μοιάζει η μέρα της λευτεριάς μας. 

Κι ύστερα το αδιανόητο τραγούδι της Ελληνικής λεβεντιάς και της απελευθέρωσης θα ακουστεί σε όλα τα πέρατα του κόσμου.


Κι οι λαοί ,ο ένας μετά τον άλλον στους δρόμους θα διαλαλούν και τη δική τους λευτεριά, υμνώντας και θαυμάζοντας και πάλι τους Έλληνες, έτοιμους άλλη μια φορά στην ιστορία το θαύμα του πολιτισμού να αναστήσουν ,για να το μοιραστούν με όλους τους λαούς της γης.

Κι όλοι μαζί –ισότιμοι κι αλληλέγγυοι-σαν ένα σώμα, μια ψυχή θα έχουμε «θεώσει» τον άνθρωπο, κάνοντας πάνω από όλα σεβαστή την ελευθερία του, την αυτοπραγμάτωση και την ολοκλήρωσή του. 

Πάντα αυτή η γη έδινε πρώτη το σάλπισμα για τη νίκη του ανθρώπου ενάντια στο φασισμό και στη βαρβαρότητα, όπως και με την αντίσταση του ‘40… 

Αυτή τη φορά όμως οφείλει η νίκη μας να είναι οριστική και τα παιδιά μας επιτέλους να αναγεννήσουν τη ρημαγμένη χώρα!

Έλλη Διαμαντοπούλου
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: