Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσε ο Αχμέτ…Αλλά ο Βαΐτσης τα περίμενε στη στροφή!

AAAA_05_02_P4300408
Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσαν σήμερα οι Τούρκοι εκ των οποίων  τα τέσσερα ήταν οπλισμένα  και προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό παραβιάσεων !

Μόνο που διαβασμένος και ψυλλιασμένος ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βαΐτσης Χρήστος είχε στήσει την (παγάνα) του και τους περίμενε στη στροφή !
Αφού σήκωσε μαχητικά από τρία διαφορετικά αεροδρόμια  που πήραν στο κατόπι τα Τούρκικα στο τέλος σήκωσε μια τετράδα μαχητικών από νησί του Αιγαίου που έβαλαν στη μέση τα Τούρκικα !
Οι Τούρκοι δεν πήραν ανάσα και δεν μπόρεσαν προβούν σε Παραβιάσεις αν και ο σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν απο ότι φαίνεται  εντυπώσεις !

Το Συμπέρασμα είναι ένα και βγαίνει αβίαστα : Αν αφήσουμε τους Στρατιωτικούς να κάνουν την δουλειά τους όπως αυτοί την ξέρουν καλύτερα από όλους ,όλα θα κυλήσουν πιο ήρεμα για όλους μας !
Η ηττοπάθεια που μας χαρακτηρίζει και που μας εμποτίζουν κάποιοι έχει και κάποια όρια και αρκεί να θέλουμε να τα υπερασπιστούμε και εμείς αυτά τα όρια !
Για την Ιστορία δείτε τα αποτελέσματα της Πολεμικής Αεροπορίας όταν τους αφήνουμε να κάνουν την δουλειά τους και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα
 haf7
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 22η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
 
 
 
 
 
 
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ     : 2 (12 Α/ΦΗ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ   : -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ       : 12
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ         : 4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ        : 2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ       : 1
ΕΜΠΛΟΚΕΣ          : -
ΠΕΡΙΟΧΗ              : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: