Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ωμός εκβιασμός από Μέρκελ και ΝΑΤΟ

84fe0_XL
Βάζουν τους Τούρκους να μας προκαλούν για να καθόμαστε ήσυχα και να πληρώνουμε τους τοκογλύφους.


ΚΑΘΕ φορά που η χώρα μας πάει να ξεφύγει, από τα θανατηφόρα «σφιχταγκαλιάσματα» των ξένων και συγκεκριμένα, των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάποιες «αόρατες» δυνάμεις βάζουν πάνω τους Τούρκους και αρχίζουν τους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ εναντίον της χώρας μας, βγάζοντας έξω για… σουλάτσο στο Αιγαίο κάποιο από τα δέκα περίπου σεισμογραφικά σκάφη που έχουν για έρευνες πετρελαίου!!!


Θυμάστε το «Χώρα»; Θυμάστε το «Πιρι-ρεϊς»; Θυμάστε το «Σεισμίκ»; Τώρα πάλι μας έβγαλαν τον… «Μπαρμπαρόσα» και αύριο θα μας βγάλουν και το «Τζέκινς Χαν»!!!

Κρίμα που δεν υπάρχει κανένας νέος Κωνσταντής Κανάρης ή Ανδρέας Μιαούλης να τα… «περιποιούνταν», όλα αυτά τα σαπιοκάραβα, με τα οποία νομίζουν ότι θα μας τρομάξουν!..


Και ενώ οι Τούρκοι εδώ και 50 χρόνια, από τότε δηλαδή που κυβερνάνε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ., κάθε τρεις και λίγο «αλωνίζουν» το Αιγαίο και πολλές φορές έχουν φθάσει μέχρι την… Κάρυστο και την Μύκονο, οι πουλημένες στους ξένους, κυβερνήσεις μας «ποιoύν την νήσσα», κοινώς κάνουν την πάπια, εκτός από μια φορά που επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Καραμανλή τότε που το «Χώρα» κόντευε να φθάσει στην… Σαλαμίνα, βγήκε ο Ανδρέας και είπε εκείνο το αξέχαστο «Βυθίσατε το ‘’Χώρα’’ » και λέμε το «αξέχαστο» γιατί κανείς ακόμα, δεν ξέρει αν ο Ανδρέας το ΕΝΝΟΟΥΣΕ ή το είπε για… πλάκα συνεννοημένος με τον Καραμανλή!

imia8436674_o
Να σας θυμίσουμε και τα ΙΜΙΑ, με τον άλλον τον ΠΡΟΔΟΤΗ τον Σημίτη;
Και ενώ όλες οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να υποχωρούν πάντοτε στις προκλήσεις των Τούρκων και να μην έχουν διαμαρτυρηθεί ποτέ με την επίσης προδοτική συμπεριφορά όλων των φίλων, συνεταίρων και συμμάχων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, βγαίνουν τώρα τα πουλημένα στην κατοχική κυβέρνηση και την τρόικα παπαγαλάκια και μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Τούρκοι έβγαλαν έξω το… παπόρι τους, επειδή στην Ελλάδα ο Τσίπρας δεν ενώνεται «εθνικά» με τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, την τρόικα και τους δανειστές για να συνεχίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι με άνεση τη ληστεία σε βάρος της χώρας και του δυστυχισμένου πλέον λαού μας!

Χιλιάδες σουλάτσα κάνουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, ενώ καθημερινά παραβιάζουν και τον εναέριο χώρο μας, εδώ και 50 χρόνια συνεχώς και οι πουλημένες στους ξένους ελληνικές κυβερνήσεις καταπίνουν αδιαμαρτύρητα τις προκλήσεις και έρχονται τώρα τα παπαγαλάκια τους και διαδίδουν ότι φταίει… ο Τσίπρας!

Ο Τσίπρας φταίει για τον εμφύλιο, ο Τσίπρας φταίει για την τραγωδία της Κύπρου.

Ο Τσίπρας φταίει για το φακέλωμα του 70% του ελληνικού λαού από την «ασφάλεια». 

Ο Τσίπρας φταίει για τα μνημόνια, ο Τσίπρας φταίει για το ΔΝΤ, ο Τσίπρας φταίει για τους μισθούς και τις συντάξεις που κόπηκαν, ο Τσίπρας φταίει για τις χιλιάδες των απολύσεων, ο Τσίπρας φταίει για την ανεργία, με δύο κουβέντες για ό,τι κακό έχει γίνει στην Ελλάδα από την εποχή της μάχης του Μαραθώνα, φταίει ο Αλέξης!

Πείτε το ρε παιδιά για να ησυχάσουμε!..

Ελπίζουμε να καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός ότι, όσο περιμένουμε ότι οι σημερινοί σύμμαχοί μας θα μας λύσουν τα εθνικά και οικονομικά μας προβλήματα, άδικα χάνουμε τον καιρό μας, γιατί τα συμφέροντά τους, είναι ριζικά αντίθετα με τα δικά μας, πέραν από το γεγονός ότι ποτέ, κανένας τους δεν είχε μπέσα και φιλότιμο απέναντί μας.

Γι΄ αυτό πρέπει να τους… αποχαιρετήσουμε και να πάμε να βρούμε νέους φίλους που θα τους σεβόμαστε και θα μας σέβονται και θα νοιάζονται και για τα εθνικά μας συμφέροντα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: